هیئت بررسی کننده وزارت امور شهدا و معلولین از کارکرد و فعالیت های ریاست مربوط به این وزارت در ولایت سرپل بررسی و نظارت به عمل آورد

nasrat_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۶/۲۸ - ۱۵:۵۳
mmd

مولوی کلیم الله افغان که در رأس یک هیئت با صلاحیت به ولایت سرپل به منظور نظارت و ارزیابی ریاست شهدا و معلولین سفر نموده است حین بررسی از کارکردهای آن ریاست در ولایت سرپل صحبت نموده افزود: ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت بیشترین نیازمندی ها را دارد و مستحقین اصلی و واقعی جامعه شمرده میشوند، پس در رسانیدن حقوق و امتیازات شان باید هیچ نوع سهل انگاری صورت نگیرد.

 وی همچنان افزود: با توجه به چالش ها و مشکلات اقتصادی فرا راه ایتام و افراد دارای معلولیت، امارت اسلامی افغانستان به این قشر آسیب دیده توجه خاص مبذول داشته است.

 موصوف همچنان اضافه نمود: مسؤلین مربوطه از نحوه چگونگی پرداخت حقوق و امتیازات یتیمان توسط وکلای مربوطه اطمینان حاصل نمایند تا باشد یتیمان حقوق خویش را به اسرع وقت دریافت نمایند. وی از کارمندان آن ریاست خواست تا با مراجعین برخورد نیک داشته باشند.

ملا سیف الرحمن ابو طلحه رئیس امور شهدا و معلولین ولایت سرپل پیرامون عرضه خدمات به ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت صحبت نموده و از گرفتاری چند تن از اشخاص استفاده جو به اتهام جعل کاری یادآروی نموده افزود که اشخاص نامبرده به ارگانهای عدلی و قضائی معرفی شدند. وی همچنان اطمینان داد که کارمندان ریاست متذکره در عرضه خدمات به موقع و شفاف تلاش های همه جانبه خویش را انجام میدهند.

به گفته ی وی" کمیسیون به منظور حل مشکلات و چالش های یتیمان و افراد دارای معلولیت ایجاد گردیده که کارکردها و فعالیت های این ریاست را در ولسوالی ها بررسی و نظارت مینمایند.

هیئت با صلاحیت وزارت امور شهدا و معلولین به منظور تشخیص شفافیت در پروسه تثبیت افراد دارای معلولیت و یتیمان و همچنان توزیع حقوق آنها مطابق طرح با چندین تن از ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت از نزدیک دیدن نموده و در مورد چگونگی عرضه خدمات پرسش های را مطرح نمودند.

هیئت با صلاحیت وزارت امور شهدا و معلولین به منظور رسیدگی و حل مشکلات ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت با مولوی محمد یعقوب عبدالرحمن اکه والی ولایت سرپل نیز ملاقات نمود. در این ملاقات والی آن ولایت به منظور رسیدگی به مشکلات و چالش های فرا راه یتیمان و معلولین وعده همکاری همه جانبه نمود.

تازه خبرونه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۱:۴۶
Background image

په کنړ ولايت کې پر (۱۲۵) مستحقو کورنيو باندې مرستې ووېشل شوې

د کنړ ولايت د شهیدانو او معلولینو چارو رياست د (HHRD) نړېوالې مؤسسې په همکارۍ په څوکۍ او نورګل ولسواليو کې پر( ۱۲۵) زلزله ځپلو کورنيو باندې د اقتصادي ځان بسیاینې په موخه، هرې کورنۍ ته. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۱:۴۵
Background image

ننګرهار او لغمان ولایتونو د شهیدانو او معلولینو چارو وزارت د کورنۍ پلټنۍ د پلاوي سفر

د شهیدانو او معلولینو چارو وزارت د کورنۍ پلټنې رئیس محترم مولوي محمد انور برادر په مشرۍ یو پلاوي چې د اړوند ریاست درې تنو کارکوونکو هر یو محترم محمد یاسین ادیب، محترم نصیر احمد حکيمي او. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۱:۴۱
Background image

د شهیدانو او معلولینو چارو وزارت د (۶۴) تنو کارکوونکو لپاره د کاري مهارتونو د لوړولو په موخه ښوونیز سیمینار پیل شو

د شهیدانو او معلولینو چارو وزارت د کارکوونکو چارو ریاست د (ASPS) مرستندویه مؤسسې په همغږۍ د (۶۴) تنو کارکوونکو د کاري مهارتونو د لوړولو په موخه ښوونیز سیمینار پیل کړ.

په دې سیمینار کې. . .

BACK TO NEWS