کمیسیون صحی تثبیت درجه معلولیت از سینمای پامیر به وزارت انتقال کرد

sadiq_admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۹ - ۸:۳۷
d

کمیسیون صحی تثبیت درجه معلولیت از سینمای پامیر به وزارت انتقال کرد

سه‌شنبه_ 8 سرطان 1400

پوهنمل حمیدالله فاروقی سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین با داکتران کمیسیون تثبیت درجه معلولیت وزارت صحت عامه و شماری نمایندگان ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت در مقر وزارت دیدن نمود.

آقای فاروقی در این دیدار انتقال کمیسیون تثبیت درجه معلولیت را از سینما پامیر به وزارت امور شهدا و معلولین به منظور حل مشکلات اشخاص دارای معلولیت یک دستآورد بزرگ خوانده و اظهار امیدواری نمود که این کمیسیون هرچه زود تر اسناد نزدیک به (4000) اشخاص دارای معلولیت را بررسی و درجه معلولیت آنها را تثبیت نمایند تا حقوق و امتیازات آنها حواله گردد. وی علاوه نمود این کمیسیون قبلا هفته یک‌مرتبه کار می‌کرد و اکنون در هفته مکمل کار می‌کنند تا هرچه زود تر این پروسه را تکمیل کنند.

آقای فاروقی نمایندگان ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت را مخاطب قرار داده و یادآوری نمود که رهبری وزارت از تمام چالش‌های شما که از طریق جلسات رو در رو، صندوق شکایات مرکز و ولایات و یا از سایر مجراها به ما می‌رسند، آگاه هستیم. به بخش‌های مربوطه جدا هدایت داده شده است تا تمام شکایات بررسی و در زمینه رسیدگی صورت گیرد.

سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین مبارزه با فساد و تامین شفافیت والکترونیکی سازی خدمات را از مهم‌ترین تلاش‌های این وزارت یاد نموده و تاکید نمود که در امر مبارزه با فساد و باج‌گیران انعطاف ندارند. وی اظهار نمود وزارت به نظریات و خواسته‌های همه شهروندان احترام می‌گذارد و آماده است که آنها را بشنوند و به آن سیدگی نمایند. اما هرگز به کسانی‌که در امورات کاری کارمندان به هر نحوی مداخله و یا در صدد تضعیف و بد‌نام سازی وزارت است اجازه نخواهد داد.

آقای فاروقی کمبود بودجه، تشکیلات محدود، عدم در نظر گرفتن کود احتیاطی بودجوی برای ورثه شهدا واشخاص دارای معلولیت، عدم پرداخت حقوق سال‌های گذشته، عدم به کارگیری از سیستم جدید و دانش روز در ارایه خدمات، فساد و سوو استفاده، مشکلات امنیتی وغیره موارد را چالش‌های عمده عنوان نموده و گفت برای برچیدن هر کدام تلاش‌های پیوسته و پیگیر ادامه دارد.

آقای فاروقی نهایی سازی کارت کارتوتیک، تعدیل قانون ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت را مبتنی به قانون اساسی، میثاق‌های بین المللی و ارزش‌های ملی کشور، نهایی سازی استراتژی ملی معلولیت، تسریع روند بررسی اسناد و وثایق ورثه شهدا واشخاص دارای معلولیت، ایجاد کمیته بین الوزراتی تحت ریاست معاون اول ریاست جمهوری جهت مشخص سازی خطوط کاری ادارات و تامین هماهنگی میان ادارات، تسهیل و همکاری در ایجاد فدراسیون ملی و سایر موضوعات را از مهم‌ترین فعالیت‌های اخیر وزارت یاد نموده و بر تلاش‌های بیشتر اطمینان داد.

آقای فاروقی در پایان به داکتران کمیسیون نامبرده هدایات لازم را جهت تسریع روند بررسی ارایه نموده و از همکاری وزارت اطمینان داد و همچنان از تمام ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت خواستند که برای موثریت بیشتر کاری و غلبه بر چالش‌ها باید مشترک کار شوند و از نزدیک مشکلات را حل نمایند وی از همکاری‌های همه جانبه در زمینه اطمینان دادند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱ - ۹:۲۰
Background image

رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بامیان با مسؤلین مؤسسه مطالعات استراتژیک و پالیسی افغانستان ملاقات نمود

محترم علی‌خان احمدی رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بامیان، به هدف فراهم‌ سازی زمینه خودکفایی اقتصادی برای خانواده های شهدا و افراد دارای معلولیت، با مسؤلین مؤسسه مطالعات استراتژیک و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱ - ۹:۱۸
Background image

محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین وزارت امور شهدا و معلولین، به منظور بررسی اجراآت و فعالیت‌های ریاست امور شهدا و معلولین به ولایت خوست سفر نمود

محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین وزارت امور شهدا و معلولین را که محترم مفتی عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد، محترم مفتی فیصل خاموش رئیس اطلاعات و ارتباط عامه و محترم مولوی امان الله. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۱ - ۱۴:۴۸
Background image

به تعداد (۴۲۵) تن ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت در وزارت امور شهدا و معلولین بسته های مواد خوراکی دریافت نمود

وزارت امور شهدا و معلولین به منظور حمایت از ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت به همکاری یک مؤسسه خیریه برای (۴۲۵) تن ایتام، خانم های بیوه، معلولین و افراد نیازمند کمک های را که شامل شش (۶. . .

BACK TO NEWS