رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بامیان با مسؤلین مؤسسه مطالعات استراتژیک و پالیسی افغانستان ملاقات نمود

asad_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱ - ۹:۲۰

محترم علی‌خان احمدی رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بامیان، به هدف فراهم‌ سازی زمینه خودکفایی اقتصادی برای خانواده های شهدا و افراد دارای معلولیت، با مسؤلین مؤسسه مطالعات استراتژیک و پالیسی افغانستان (ASPSO) دیدار نمود.

در این ملاقات، دو طرف پیرامون راه‌اندازی برنامه‌های فنی و حرفوی، چگونگی آغاز و نحوه تطبیق آن‌ بحث و تبادل نظر نمودند.

محترم  علی خان احمدی ضمن قدردانی از توجه خاص رهبری وزارت امور شهدا و معلولین به ایتام و معلولین آن ولایت، بر همکاری همه‌ جانبه آن ریاست در راستای تطبیق پروژه متذکره تأکید ورزیده و اطمینان داد که ریاست امور شهدا و معلولین بامیان برای تحقق این برنامه‌ ها همکاری کامل خواهند داشت.

قابل ذکر است که با تطبیق این پروژه برای (۱۵۰) خانوادۀ شهدا و معلولین برنامۀ آموزش های فنی و حرفوی در رشته های مختلف از جمله خیاطی، ترمیم موترسایکل، نلدوانی، لین‌دوانی، زراعت، مرغداری و برخی بخش های دیگر راه اندازی گردد و پس از تکمیل برنامه ها، وسایل و تجهیزات لازم برایشان فراهم می‌شود تا بتوانند با راه اندازی کسب ‌و کارهای کوچک به خودکفایی اقتصادی دست یابند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۰:۳۲
Background image

جلسه اداری در ریاست امور کارکنان وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

جلسۀ اداری به ریاست محترم مولوی محمد موسی صدیقی، رئیس امور کارکنان وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید که در آن آمرین و کارمندان بخش‌های مربوطه اشتراک داشتند.

در این جلسه، پیرامون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۰:۲۹
Background image

سفر محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین به ولایت بادغیس

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین را که محترم مفتی عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد، محترم مولوی محمد امین درویش رئیس مالی و حسابی، محترم ملا ابراهیم شاه خلیل آمر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۸:۵۸
Background image

به (۱۰۰) تن از افراد معلول مستحق در ولایت پنجشیر ویلچر توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پنجشېر به همکاری مؤسسه (HHRD) به (۱۰۰) تن از افراد معلول مستحق ویلچر توزیع نمودند.

محترم قاری عنایت الله مولوی زاده رئیس امور شهداء و معلولین ولایت. . .

BACK TO NEWS