آمر جدید آمریت شهداء و معلولین در وزارت امور شهداء و معلولین معرفی و رسماً به کار آغاز کرد

asad_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۸
mmd

به اساس لزوم دید مقام محترم وزارت امور شهداء و معلولین محترم ملا عبدالحکیم دانش در این وزارت به حیث آمر امور شهداء و معلولین از سوی محترم مولوی کلیم الله افغان رئيس عمومي مالی و اداری به کارکنان آن آمریت معرفی و رسماً به کار آغاز کرد.

در برنامۀ معرفی آمر جدید محترم مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری، محترم مولوی شاه محمد دوست رئیس دفتر مقام وزارت، محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان، محترم مولوی محمد امین درویش رئیس امور مالی و حسابی، محترم مفتی عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد و محترم مفتی فیصل خاموش رئیس اطلاعات و ارتباط عامه حضور داشتند.

محترم مولوی کلیم ‌الله افغان در مورد انجام درست مسئولیت ‌ها و اطاعت از اوامر امیر صحبت نموده، گفت که وظیفه اساسی ما خدمت به ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت بوده و لازم است که در انجام مسئولیت‌های سپرده ‌شده، به اوامر رهبری احترام گذاشته و از آن اطاعت کنیم و وظیفۀ که به ما سپرده می‌شود، کوچک نشماریم، بلکه آن را با اخلاص، تعهد و مسئولیت‌ پذیری کامل انجام دهیم.

موصوف از تلاش‌ها و فعالیت‌های آمر پیشین قدردانی کرده و برای آمر جدید در راستای انجام بهتر مسئولیت‌ها و پیشبرد امور، آرزوی موفقیت‌های بیشتر نمودند.

همچنان محترم مفتی عبدالاحد مسعود پيرامون اهمیت ارائه خدمات مسئولانه و صادقانه به ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت صحبت نموده و برای آمر جدید در راستای انجام بهتر امور و پیشبرد مسئولیت‌ ها آرزوی موفقیت کردند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۸
Background image

آمر جدید آمریت شهداء و معلولین در وزارت امور شهداء و معلولین معرفی و رسماً به کار آغاز کرد

به اساس لزوم دید مقام محترم وزارت امور شهداء و معلولین محترم ملا عبدالحکیم دانش در این وزارت به حیث آمر امور شهداء و معلولین از سوی محترم مولوی کلیم الله افغان رئيس عمومي مالی و اداری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۴:۴۹
Background image

رئیس جدید ریاست امور شهداء و معلولین ولایت غزنی به کارمندان آن ریاست معرفی گردید

به اساس حکم مقام عالی ریاست الوزراء و حسب لزوم دید و پيشنهاد مقام محترم وزارت امور شهداء و معلولین محترم قاری شمس الامین زهیر به عنوان رئیس جدید ریاست امور شهداء و معلولین ولایت غزنی به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۰:۳۶
Background image

به (۲۰۰) تن از ایتام مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین کمک های مواد خوراکی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور حمایت اقتصادی خانواده های ایتام به همکاری مؤسسه خیریه (ZFA) به (۲۰۰) از ایتام مستحق کمک های را که شامل آرد، روغن و همچنان برخی مواد غذایی دیگر و و. . .

BACK TO NEWS