سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین با بانو سیما غنی یکی از پژوهشگران کشور دیدار نمود

farahmand_admin
دوشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۱ - ۱۳:۴۹
sima

پوهنمل حمیدالله فاروقی سرپرست و نامزد وزیر وزارت امور شهدا و معلولین با سیما غنی محقق افغان دیدار نموده و پیرامون چگونگی وضعیت کلی زندگی ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت گفتگو نمودند.

آقای فاروقی در این دیدار به بخش‌های مختلف زندگی ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت اشاره نموده و اظهار داشت که وزارت امور شهدا و معلولین با توجه به وضعیت جنگی کشور و محدودیت منابع در تلاش است تا موثریت خدمات و فعالیت‌های وزارت را افزایش دهند.

آقای فاروقی خاطر نشان نمود که این وزارت در سال جاری تلاش کرده است تا در برابر فساد و برای تامین شفافیت مبارزه جدی نماید.

وی علاوه نمود که اکنون در مرکز و ولایات کمیته‌های تدقیق و بررسی اسناد وثایق فعال بوده و مصروف جداسازی اسناد پاک از ناپاک می‌باشد و تعدادی زیادی اسناد ناپاک شناسایی شده و از پروسه پرداخت‌ها حذف شده است.

 

سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین یادآور شد که وظیفه و مسوولیت این وزارت تنها پرداخت حقوق نیست، بلکه این نهاد در تلاش ارایه خدمات مستقیم و غیر مستقیم مانند جلب و جذب و توزیع کمک‌های غذایی و غیر غذایی، باز توان‌سازی، خدمات صحی، ادغام اجتماعی، سرپناه و فراهم سازی زمینه‌های آموزش‌های مسلکی و حرفه‌ای، کاریابی برای اشخاص دارای معلولیت و سایر موضوعات مرتبط نیز می‌باشد.

آقای فاروقی در این دیدار تاکید نمود که کمک‌های جامعه جهانی برای ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت بسیار ناچیز بوده و بسنده نیست.

وی اظهار امیدواری نمود که این کمک‌ها با توجه به وضعیت کشور افزایش پیدا کند و تلاش شود تا این کمک‌ها به طور درست مدیریت و همچنان سطح موثریت آن نیز بالا برده شوند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۵/۴ - ۱۶:۹
Background image

معرفی رئیس جدید ریاست امور شهداء و معلولین ولایت نیمروز

بر اساس حکم مقام عالی ریاست الوزراء امارت اسلامی افغانستان و به پیشنهاد وزارت امور شهداء و معلولین، محترم مولوی میر احمد منیر به عنوان رئیس جدید ریاست امور شهدا و معلولین ولایت نیمروز. . .

شنبه ۱۴۰۴/۵/۴ - ۱۶:۶
Background image

آغاز بررسی کارکردها و فعالیت های ریاست امور شهدا و معلولین ولایت پکتیکا

هیئت مؤظف وزارت امور شهدا و معلولین تحت سرپرستی محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی این وزارت را که محترم محمد یاسین ادیب و محترم امین الله امینی کارمندان آن ریاست همراهی می. . .

شنبه ۱۴۰۴/۵/۴ - ۱۶:۴
Background image

جلسۀ به منظور چگونگی تحلیل گزارشات هیئت تفتیش و نظارت، در وزارت امور شهدا و معلولین برگزار گردید

جلسۀ به منظور چگونگی بررسی همه جانبه و تحلیل دقیق گزارشات یافته های هیئت تفتیش و نظارت در سطح ریاست های مرکزی و ولایتی این وزارت، تحت سرپرستی محترم مولوی شاه محمد دوست رئیس دفتر مقام. . .

BACK TO NEWS