در ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بامیان جلسه اداری برگزار گردید

asad_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۰ - ۸:۵۲
mmd

در راستای ارایه خدمات مؤثر به ورثه شهدا و معلولین و همچنان انسجام بهتر امور، جلسۀ اداری تحت ریاست محترم علی خان احمدی رئيس امور شهدا و معلولین ولایت بامیان تدویر یافت.

طی این جلسه پيرامون موضوعاتی چون بهبود روند ارائه خدمات به ورثۀ شهدا و معلولین و چگونگی بررسی و سروی اسناد آنان بحث و تبادل نظر صورت گرفته و کارمندان ریاست مربوطه را به شکل گروپی تنظیم کردند، تا مطابق طرح منظور شدۀ وزارت امور شهدا و معلولین روند سروی و تصفیۀ اسناد ورثۀ شهدا و معلولین را به گونۀ منظم آغاز نمایند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۹:۱۷
Background image

رئیس امور شهداء و معلولین پنجشیر به ولسوالی درۀ آن ولایت سفر نمود

محترم قاری عنایت‌ الله مولوی‌زاده رئیس امور شهداء و معلولین ولایت پنجشیر در جریان سفر خویش به ولسوالی دره، ضمن دیدار با محترم محمدعلی حق‌ شناس ولسوال آن ولسوالی، از شماری خانواده‌های نو. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۸:۵۲
Background image

توزیع کمک های نقدی برای (۷۵) تن از افراد مستحق در ولایت پکتیا

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پکتیا با هماهنگی بنیاد خیریه نصیر کمک های نقدی را برای (۷۵) تن از ایتام و خانم های بیوه مستحق توزیع نمودند، این کمک ها که هر ماه انجام می شود، برای هر. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۱۱:۹
Background image

توزیع کمک های زمستانی برای (۱۳۰) تن افراد مستحق در ولایت پروان

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پروان به منظور حمایت از ایتام و معلولین در فصل سرمای زمستان به همکاری مؤسسه خیریه (HHRD) برای (۱۳۰) تن ایتام و معلولین مستحق کمک های زمستانی را که شامل. . .

BACK TO NEWS