اثر تحقیقی رییس انستیتوت تحقیقاتی معلولین رونمایی شد

sadiq_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱ - ۱۰:۱۱
f

اثر تحقیقی رییس انستیتوت تحقیقاتی معلولین رونمایی شد

لعل الدین آریوبی وزیر امور شهدا و معلولین با حضور مسوولین، روسا و مشاورین وزارت از اثر تحقیقی تحت عنوان ( موانع فرا راه نقش مدیریتی زنان ) که توسط دریا خان بهیر رییس انستیتوت تحقیقاتی معلولین این وزارت صورت گرفته بود, رونمایی و از آن تقدیر به عمل آوردند.

در نخست لعل‌الدین آریوبی وزیر امور شهدا و معلولین از زحمات و تلاش های آقای بهیر در راستای تقویت هنر تحقیق و ارج گزاری به مقام زن استقبال و سپاسگزاری نموده و افزودن: با شرایط بسا مشکل ساز برای زنان در محیط کار و خانواده، تحقیق همچون اثرها مفید بوده تا بتوانیم با خوانش آن موانع مدیریتی و خانوادگی آنان را شناساسی و در قسمت رفع آن اقدامات صورت گیرد.

آقای آریوبی افزود، مدیریت و رهبری از سوی زنان در ادارات و خانه باعث پیش رفت امورکاری و ترقی جامعه شده که در این راستا نقش مردان در همکاری و همآهنگی با آنان جهت فراهم سازی محیط سالم و رفع موانع مدیریتی لازمی و مبرم می‌باشد.

آقای آریوبی خاطر نشان نمود که، با ظرفیت ها و استعدادهای که رهبری و کارمندان وزارت در بخش های مختلف دارند، امید بر آن می‌رود که با عناوین مختلف برای نسل امروز و فردای جامعه تحقیقات علمی و کتابخانه‌ای صورت گیرد.

متعاقباً دریاخان بهیر رییس انستیتیوت تحقیقاتی معلولین در رابطه به محتوا و نحوی تحقیق این اثر صحبت کرده گفتند: با وجود چالش ها و مصروفیت های کاری توانستم تا این اثر را تحقیق نموده و آنرا به زیور چاپ بیارایم. آقای بهیر ساحه تحقیق این کتاب را را پوهنتون کابل گفته و علاوه نمود که با جمع آوری و پژوهش که به همکاری دوستان، اساتید پوهنتون و سایر منابع توانستم موضوعات حاد جامعه که باعث خلق موانع فرا راه زنان می‌باشد به رشته تحریر و تحقیق دربیاورم که حقوق و جایگاه زن در اسلام، موانع مشارکت زنان، حق اشتغال بیرون از خانه، سطوح مدیریت، زنان در حرفه های تخصصی و مدیریت و.... عناوین عمده این اثر را تشکیل می‌دهند.

سیدعالم هاشمی رئیس حمایوی و خدمات، صفیه صدیقی مشاور امور جندر و شمس الله حقانی مشاور امور دینی وزارت مذکور به نوبه در مورد محتوا و عناوین اثر متذکره صحبت نموده و آن را یک دست آورد مثبت به رهبری وزارت به خصوص در بخش جندر عنوان نموده و موفقیت های بیشتری را به آقای بهیر آرزو نمودند.

 

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۱:۴۴
Background image

سفر هیئت تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین به ولایات ننگرهار و لغمان

هیئت مؤظف وزارت امور شهداء و معلولین تحت سرپرستی محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی این وزارت را که محترم محمد یاسین ادیب، محترم نصیراحمد حکیمي و محترم صفی الله وصال کارمندان. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۱:۴۲
Background image

به منظور ارتقای مهارت ها، برای (۶۴) تن از کارمندان وزارت امور شهداء و معلولین سیمینار آموزشی برگزار گردید

ریاست امور کارکنان وزارت امور شهداء و معلولین به ‌منظور ارتقای مهارت ‌های مسلکی کارمندان این وزارت، با همکاری مؤسسه خیریه (ASPS)، سیمینار آموزشی برگزار نمودند.

در این سیمینار، برای (۶۴. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۱:۳۸
Background image

جلسۀ به منظور بررسی ساختار تشکیلاتی وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

جلسۀ به منظور بررسی ساختار تشکیلاتی وزارت امور شهداء و معلولین برای سال مالی (۱۴۰۵)، تحت ریاست محترم مولوی کلیم‌ الله افغان رئیس عمومی امور مالی و اداری این وزارت برگزار گردید. در این. . .

BACK TO NEWS