ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پروان پروسۀ سروی برخی خانواده‌های شهداء را در شهر کابل انجام داد

asad_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۲:۲۱

محترم مولوی عبدالاحد سعد آمر امور شهداء و معلولین ولایت پروان همراه با هیئت همراه اش روند سروی خانواده‌های شهداء را آغاز نمودند. این سروی شامل آنعده از خانواده‌های شهداء می‌‌ باشد که باشندگان اصلی ولایت پروان بوده، اما فعلاً در ناحیه یازدهم شهر کابل سکونت دارند و قبلاً عرایض و درخواست‌های خویش را به ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پروان سپرده بودند.

بر بنیاد همین درخواست‌ ها و عرایض، امروز روند سروی این خانواده‌ ها به‌ گونهٔ منظم و اصولی صورت گرفت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۵۱
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین دو تفاهمنامه را با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های شهداء و معلولین، تفاهمنامه های را به ارزش (۷) لک، (۹۵) هزار و (۶۲۱) دالر با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود که بر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۴۸
Background image

رئيس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به ولسوالی های یکاولنگ سفر نمود

محترم علی خان احمدی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان، به منظور بررسی خدمات به ورثۀ شهداء و معلولین و رسیدگی به مشکلات آنان، به ولسوالی‌های یکاولنگ یک و یکاولنگ دو سفر نمود.

وی در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۴۳
Background image

به (۶۲) تن از ایتام مستحق در ولایت بغلان کمک های نقدی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بغلان به همکاری یک تاجر ملی به منظور تأمین نیازهای اولیه ایتام، کمک های نقدی را به (۶۲) تن از ایتام مستحق توزیع نمود، که هر مستحق مبلغ (۴۰۰۰) افغانی. . .

BACK TO NEWS