شفافیت بیشتر در امر ارایه خدمات به ورثه شهدا و معلولین صورت می‌گیرد

sadiq_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۵ - ۸:۵۹
dsd

شفافیت بیشتر در امر ارایه خدمات به ورثه شهدا و معلولین صورت می‌گیرد

وزیر دولت در امور شهدا و معلولین با مسوولان شورای اجتماعی ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت ولایت کابل تدویر جلسه نمود.

لعل‌الدین آریوبی وزیر دولت در امور شهدا و معلولین، با عده از اعضای شورای اجتماعی ورثه شهدا و معلولین کابل دیدار نموده و روی موضوعات حاد و مبرم با آنان صحبت نمودند.

در نخست آقای آریوبی از تشریف آوری اعضای این شورا قدر دانی نموده گفتند، از تلاش ها و حمایت شما در همه عرصه با این وزارت خرسندیم که در همه امورات دوشا دوش وزارت خود هستید.

آقای آریوبی خاطر نشان نمود که جهت فایق آمدن به مشکلات و همکاری با وزارت، همه با یک میکانیزم منظم به پیش برویم تا دست آورد های ارزشمندی را حاصل سازیم.

سپس هریک احمدشاه عظیمی، داوود سیار، امین الله توخی، اسدالله امرخیل، به نماینده‌گی از ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت شورای متذکره صحبت نموده گفتند، تعدیل قانون حقوق و امتیازات ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت از نیازهای مبرم بوده که مطابق آن بتوانیم به همه نیازهای زندگی فایق آیم. آنان خواهان تسریع روند بررسی اسناد و وثایق شده و سیستیم بایومتریک را از کارهای ارزنده این وزارت عنوان نمودند.

تهیه سرپناه‌، تحصیلات و اشتغال‌زایی از خواست های دیگر آنان بود که استعما گردید.

لعل‌الدین اریوبی با جمع بندی همه نظریات و طرهای پیشنهادی آنان تعهد بر رسیدگی مشکلات و نیازی ها اساسی آنان شدند.

در اخیر اشتراک کنندگان با ارایه نظریات شان از سیستیم سازی و برنامه های عملی وزارت حمایت نمودند.

 

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۹ - ۸:۳۸
Background image

به (۵۰) تن معلول مستحق در ولایت نیمروز ویلچر توزیع گردید

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت نیمروز به همکاری یک مؤسسه خیریه برای (۵۰) تن از معلول مستحق ویلچر توزیع نمود، همچنان به هر مستحق یک اندازه مساعدت نقدی نیز به عنوان کرایه موتر داده شد.

. . .
شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۸ - ۹:۲۴
Background image

آغاز بررسی اجراآت و فعالیت های ریاست امور شهدا و معلولین ولایت کاپیسا

هیئت مؤظف وزارت امور شهدا و معلولین تحت سرپرستی محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی این وزارت را که محترم محمد یاسین ادیب و محترم علي جان محمدی کارمندان آن ریاست همراهی می نمود. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۶ - ۹:۹
Background image

اجراآت و امور دعوت و ارشاد در ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بادغیس مورد ارزیابی قرار گرفت

هیئت وزارت امور شهدا و معلولین تحت سرپرستی محترم حافظ محمد اقبال آمر دعوت و ارشاد این وزارت را که محترم مولوی علی احمد مدرس و محترم مولوی نورمحمد کارمند ریاست مربوطه همراهی می نمود،. . .

BACK TO NEWS