جلسه هیآت رهبری وزارت برگزار شد

sadiq_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۲ - ۹:۱۶
ss

جلسه هیآت رهبری وزارت برگزار شد

به هدف رسیدگی به مشکلات و همآهنگی بیشتر رهبری، جلسه نوبتی به رهبری حمید‌الله فاروقی سرپرست وزیر امور شهدا و معلولین با اشتراک معاونین، رواًسا، مشاورین و مسوولان سیستم برقی دایر گردید.

در ابتدا آقای فاروقی خواهان شناخت موانع و چالش های فرا راه پروسه کاری ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت شده و هدایت سپردند تا در قسمت طرزالعمل، کتابچه های حقوق و امتیازات و اسناد حقوقی آنان تجدید نظر و باز نگری گردد، تا بتوانیم به شکل گروهی به این معضل پیش آمده فایق گردیده و طرق ساده و آسانی را به این قشر فراهم سازیم.

آقای فاروقی خاطر نشان نمود که، تا آنجای که موانع قانونی فرا راه کاری ما قرار می‌گیرد و باید ابتدا راه های به آن بسنجیم و بعد می‌توانیم در تعدیل و تجدید نظر آن جهت بهبود و رفع موانع اقدامات عملی را اتخاذ بداریم.

سپس اعضای جلسه هر کدام به نوبه خود روی چالش ها، نیازمندی ها صحبت نموده و خواهان فایق آمدن به مشکلات و موانع پیش رو شدند، تا با یک اراده رهبری سالم تر از قبل بتوانیم کارها را معیاری تر به پیش ببریم.

در اخیر تصمیم بر آن شد تا با ایجاد کمیته جدا گانه، روی طرزالعمل کتابچه ها و پرداخت حقوق سالانه ورثه شهدا و معلولین کار صورت گیرد و در اجندای جلسه بعدی روی نتایج و پیشرفت های آن صحبت خواهد شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۵۹
Background image

برگزاری جلسۀ اداری در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کندز

به منظور بهبود روند کاری جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی نقیب الله سنان رئیس امور شهداء و معلولین ولایت کندز با حضور تمامی کارمندان بخش های مربوطه تدویر یافت.

محترم مولوی نقیب الله. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۵۶
Background image

جلسۀ اداری در ریاست تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

به منظور تأمین هماهنگی بیشتر و بهبود ارایه خدمات، جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین تدویر یافت که در آن آمرین و کارمندان بخش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۸:۳۶
Background image

جلسه اداری در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان برگزار گردید

جلسۀ اداری تحت ریاست محترم علی خان احمدی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان با اشتراک کارمندان

بخش های مربوطۀ آن رياست تدویر یافت.

در این جلسه محترم علی خان احمدی پیرامون چگونگی. . .

BACK TO NEWS