رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهدا و معلولین در رأس یک هیئت با صلاحیت ریاست مربوط این وزارت در ولایت کاپیسا را مورد تحقیق و بررسی همه جانبه قرار دادند

nasrat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۷/۱۹ - ۱۷:۴۷
mmd

یک هیئت با صلاحیت وزارت امور شهدا و معلولین که در رأس آن مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری و در تشکیل هیئت مولوی احسان الله حقانی رئیس تفتیش داخلی، حافظ عبدالکریم آمر تثبیت معلولین و همچنان نماینده ریاست نظارت و ارزیابی قرار دارند به منظور تحقیق و بررسی از امور رسمی ریاست شهدا و معلولین به ولایت کاپیسا سفر نموده، کارکرد و فعالیت های آن ریاست را مورد تحقیق و بررسی همه جانبه قرار دادند.

مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهدا و معلولین ضمن بازدید از کارکردهای این ریاست پیرامون چگونگی عرضۀ خدمات بهتر به مراجعین به مسئولین و کارمندان این ریاست رهنمود ها وهدایات لازم را در بخش ثبت و تثبیت ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت ارائه نمود.

هیئت مذکور همچنان اسناد برخی یتیمان و افراد دارای معلولیت در این ریاست را مورد تفتیش و بررسی قرار داده به منظور اطمینان بیشتر از موجودیت شفافیت در روند تثبیت با برخی از یتیمان و افراد دارای معلولیت نیز دیدار نموده و پرسش های لازم را در این مورد مطرح نمودند.

هیئت متذکره که در رأس آن مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهدا و معلولین قرار دارد به منظور حل مشکلات فرا راه ریاست شهدا و معلولین ولایت کاپیسا با حاجی قاری احسان الله بریال والی آن ولایت نیز ملاقات نمود. در این ملاقات والی ولایت کاپیسا پس از استماع مشکلات و چالش های ریاست مذکور وعده همکاری همه جانبه را نمود.

قابل ذکر است که هیئت متذکره قبلاً از ریاست های شهدا و معلولین ولایات پنجشیر و پروان نیز بازدید بعمل آورده و در مورد برطرف نمودن چالش ها و مشکلات فرا راه ریاست های متذکره گام مثمر برداشته است.

تازه خبرونه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۹:۴
Background image

د لوګر ولایت د شهیدانو او معلولینو چارو ریاست کې اداري غونډه ترسره شوه

د مراجعینو چارو ته د ښې رسېدګۍ په موخه د لوګر ولایت د شهیدانو او معلولینو چارو رئيس په مشرۍ اداري غونډه ترسره شوه چې د اړوندو برخو کارکوونکو په کې ګډون کړی وو.

په دې غونډه کې د شهيدانو. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۹:۲
Background image

د کندز ولایت د شهیدانو او معلولینو چارو ریاست کې اداري غونډه ترسره شوه

د کاري بهیر د لاښه والي په موخه د کندز ولایت د شهیدانو او معلولینو چارو رئیس محترم مولوي نقیب الله سنان په مشرۍ د یاد ریاست د ټولو کارکوونکو په شتون کې اداري غونډه ترسره شوه.

په دې. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۵۴
Background image

د شهیدانو او معلولینو چارو وزارت د کورنۍ پلټنې په ریاست کې اداري غونډه ترسره شوه

د کاري بهیر د لا ښه والي او همغږۍ په موخه د کورنۍ پلټنې رئیس محترم مولوي محمد انور برادر په مشرۍ په یاد ریاست کې اداري غونډه ترسره شوه، چې په کې د ریاست اړوند آمرینو او کارکوونکو شتون. . .

BACK TO NEWS