وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش بیشتر از دو میلیون افغانی با بنیاد خیریه ارتقاء امضاء نمود
وزارت امور شهداء و معلولین به منظور رسیدگی به نیازمندی های اولیه ایتام، خانم های بیوه و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی (۲) میلیون و (۲۰۰) هزار افغانی با بنیاد خیریه ارتقاء امضاء نمود، که بر اساس آن برای (۱۰۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین در ولایت کابل (۵) قلم مواد خوراکی تهیه و توزیع می گردد.
تفاهمنامۀ متذکره میان محترم مولوی ثناءالله فرقانی رئیس ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین وزارت امور شهداء و معلولین و محترم احمد مدرس شیرزاد رئیس بنیاد خیریه ارتقاء به امضاء رسید که در مدت یکماه در هماهنگی ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کابل تطبیق خواهند گردید.
محترم مولوی ثناءالله فرقانی، حین امضای تفاهمنامه از کمکهای بنیاد خیریه یادشده ابراز قدردانی نموده و از رئیس این بنیاد خواست تا مساعدتهای خویش را به ایتام، خانم های و سایر افراد معلول گسترش دهند تا مشکلات اقتصادی آنان نیز مورد رسیدگی قرار گیرد.
