به صد (۱۰۰) خانوادۀ شهدا در ولایت غزنی بسته های مواد خوراکی توزیع گردید

asad_admin
شنبه ۱۴۰۳/۹/۱۷ - ۱۰:۱۵
mmd

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت غزنی در ولسوالی اجرستان آن ولایت به صد (۱۰۰) خانوادۀ شهدا مساعدت های را که شامل آرد، برنج، روغن و مواد خوراکی دیگر می شد، به گونۀ شفاف توزیع نمودند.

حین توزیع مساعدت ها، محترم الحاج حافظ محمد امین عمری والی پیشین ولایت غزنی و محترم مولوی محمد انور برادر رئیس امور شهدا و معلولین آن ولایت حضور داشتند.

محترم مولوی محمد انور برادر به خانواده های شهدا در ولسوالی اجرستان آن ولایت اطمینان داد که امارت اسلامی هیچ وقت قربانی های شهدا را فراموش نمی کند و تلاش می ورزند که به موقع به ایتام، خانم های بیوه و معلولین زمینۀ توزیع مساعدت ها را فراهم نمایند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۹:۲۳
Background image

جلسۀ به منظور ایجاد سهولت‌ های لازم در راستای ارایه خدمات به مراجعین در وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید.

بر اساس حکم مقام عالی ریاست‌ الوزراء مبنی بر جلوگیری از بوروکراسی اداری و فراهم‌ سازی سهولت‌ های لازم برای مراجعین در وزارتخانه ها و ادارات، این جلسه در وزارت امور شهداء و معلولین. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۹:۱۶
Background image

جلسۀ شورای رهبری وزارت امور شهداء و معلولین تحت ریاست محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند برگزار گردید

جلسۀ شورای رهبری وزارت امور شهدا و معلولین تحت ریاست محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین با اشتراک محترم الحاج ملا عبدالرزاق آخند معین مسلکی و تخنیکی، محترم شیخ. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۹:۱۹
Background image

پالیسی وزارت امور شهداء و معلولین تدوین و به چاپ رسید

به اساس حکم مقام وزارت امور شهداء و معلولین در پرتو پالیسی عمومی امارت اسلامی، پالیسی جدید وزارت امور شهداء و معلولین به منظور ارایه خدمات بهتر و مؤثر به ایتام، خانم های بیوه و افراد. . .

BACK TO NEWS