هیئت تفتیش وزارت امور شهدا و معلولین ریاست مربوطۀ این وزارت را در ولایت پروان مورد تفتیش و بررسی قرار دادند

asad_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۹/۱ - ۱۰:۱۲
mmd

هیئت ریاست تفتیش داخلی وزارت امور شهدا و معلولین به سرپرستی محترم مولوی امان الله جمالی آمر مفتشین مرکزی، طی سفری به ولایت پروان، ریاست امور شهدا و معلولین آن ولایت را مورد بررسی همه جانبه قرار دادند.

هیئت متذکره پس از بررسی آن ریاست با برخی ایتام در ولسوالی بگرام آن ولایت نیز ملاقات نموده و با آنان مساعدت های نقدی انجام دادند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲ - ۹:۳
Background image

رئیس امور شهدا و معلولین ولایت تخار با رئیس مستوفیت آن ولایت ملاقات نمود

محترم قاری شمس الامین زهیر رئیس امور شهدا و معلولین ولایت تخار به‌ منظور تسریع و تسهیل در روند پرداخت مساعدت‌های نقدی ماهانه به ایتام، خانم های بیوه و معلولین، با محترم مولوی محمد رفیق. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲ - ۹:۱
Background image

توزیع کمک های مواد غذایی برای (۱۰۰) تن افراد مستحق در ولایت کابل

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت کابل به منظور رفع نیاز های اساسی ایتام، خانم های بیوه و معلولین با هماهنگی مؤسسه خیریه (YAAR) برای (۱۰۰) تن از افراد مستحق ولایت کابل، کمک های را که شامل. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۹:۳
Background image

به (۲۷) تن ایتام مستحق در ولایت بغلان مساعدت های نقدی توزیع گردید

ریاست شهدا و معلولین ولایت بغلان برای (۲۷) تن ایتام مستحق، کمک‌های نقدی توزیع نمود.

در هنگام توزیع این کمک‌ ها، محترم مولوی احسان‌الله عابد رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بغلان با. . .

BACK TO NEWS