وزارت امور شهدا و معلولین تفاهمنامۀ را به منظور خودکفایی اقتصادی یتیمان و زنان بیوه با مؤسسه خدماتی و اجتماعی ثمرقند افغانستان امضأ نمود

nasrat_admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۳ - ۱۴:۱۷
mmd

براساس این تفاهمنامه سی (۳۰) تن ایتام و زنان بیوه در ولایت غزنی تحت پوشش این برنامه قرار می گیرند که بر بنیاد این تفاهمنامه برای افراد مستحق فوق الذکر شصت (۶۰) رأس بزهای شیری توزیع خواهند گردید.

تفاهمنامۀ مذکور فی مابین محترم ملا صدو خان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان وزارت امور شهدا و معلولین و محترم اجمل بریالی مسؤل تطبیق پروژه مؤسسه خدماتی و اجتماعی ثمرقند افغانستان به امضاء رسید.

قابل یادآوریست که ارزش مجموعی پروژه متذکره ده هزارو پنجصد (۱۰۵۰۰) دالر امریکایی می باشد که در ولایت غزنی تطبیق میگردد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۵۹
Background image

برگزاری جلسۀ اداری در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کندز

به منظور بهبود روند کاری جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی نقیب الله سنان رئیس امور شهداء و معلولین ولایت کندز با حضور تمامی کارمندان بخش های مربوطه تدویر یافت.

محترم مولوی نقیب الله. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۵۶
Background image

جلسۀ اداری در ریاست تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

به منظور تأمین هماهنگی بیشتر و بهبود ارایه خدمات، جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین تدویر یافت که در آن آمرین و کارمندان بخش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۸:۳۶
Background image

جلسه اداری در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان برگزار گردید

جلسۀ اداری تحت ریاست محترم علی خان احمدی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان با اشتراک کارمندان

بخش های مربوطۀ آن رياست تدویر یافت.

در این جلسه محترم علی خان احمدی پیرامون چگونگی. . .

BACK TO NEWS