معین مسلکی و تخنیکی وزارت امور شهدا و معلولین در رأس یک هیئت با صلاحیت کارکردها و چگونگی عرضۀ خدمات ریاست مربوط به این وزارت در ولایت بدخشان را مورد تحقیق و بررسی قرار داد

nasrat_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۳/۱۴ - ۸:۵۸
mmd

هیئت با صلاحیت وزارت امور شهدا و معلولین به سرپرستی محترم مولوی عبدالرزاق آخند معین مسلکی و تخنیکی وزارت که در ترکیب آن محترم سید محمد عظیم آغا رئیس پلان و هماهنگی، محترم مولوی احسان الله حقانی رئیس تفتیش داخلی، محترم مولوی سردار محمد آمر انسجام و هماهنگی ولایات، محترم مولوی محمد ایوب آمر محاسبه حقوق معلولین و برخی از نماینده گان ریاست های مربوطه این وزارت شامل می باشند، چگونگی کارکردها و فعالیت های ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بدخشان را به گونه همه جانبه مورد بررسی قرار دادند.

محترم مولوی عبدالرزاق آخند معین مسلکی و تخنیکی وزارت امور شهدا و معلولین حین بررسی فعالیت ها و کارکردهای ریاست شهدا و معلولین آن ولایت صحبت نموده افزود: هدف اساسی سفر این هیئت بررسی چگونگی ارائه خدمات به ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت بوده تا کمی وکاستی های که در عرضه خدمات وجود دارد تشخیص و به زودترین فرصت به راه کار های حل آن اقدام گردد.

موصوف همچنان علاوه نمود خدمت گذاری به ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت از جمله مسؤلیت های اساسی این وزارت بوده و تلاش بر این است تا همۀ یتیمان، زنان بیوه و افراد دارای معلولیت به گونه شفاف ثبت و راجستر گردیده، حقوق و امتیازات آنها مطابق طرزالعمل وزارت امور شهدا و معلولین برایشان پرداخت گردد. وی همچنان طی صحبت های خویش پیرامون ارائه خدمات صحی به این قشر آسیب دیده یادآوری نموده افزود که این وزارت سعی به خرچ میدهد تا سهولت های بیشتری در قسمت عرضه خدمات صحی نیز به آنها فراهم نمایند.

محترم سید محمد عظیم آغا رئیس پلان و هماهنگی وزارت امور شهدا و معلولین نیز در جریان این بررسی صحبت نموده افزود که وزارت امور شهدا و معلولین به شکل یکسان به تمام یتیمان، زنان بیوه و افراد دارای معلولیت خدمات عرضه مینماید وی همچنان از مسؤلین و کارمندان ریاست شهدا و معلولین ولایت بدخشان خواست تا مسؤلیت های فردی خویش را در قبال یتیمان، زنان بیوه و افراد دارای معلولیت به گونۀ درست انجام دهند.

همچنان محترم میر دولت یاری رئیس امورشهدا و معلولین ولایت بدخشان نیز پیرامون مشکلات موجود از جمله نبود تعمیر معیاری و کمبود بودجه صحبت نموده افزود که کارمندان ریاست متذکره متعهد به عرضه خدمات معیاری و شفاف به ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت می باشد.

قابل ذکر است محترم مولوی عبدالرزاق آخند معین مسلکی و تخنیکی وزارت امور شهدا و معلولین و هیئت همراه اش به منظور رسیدگی بهتر به مشکلات و چالش های فرا راه ریاست امور شهدا و معلولین آن ولایت با مولوی نثار احمد احمدی معاون والی ولایت بدخشان نیز ملاقات نمود.

در این ملاقات مولوی نثار احمد احمدی معاون والی ولایت بدخشان از ریاست های زراعت، امور مهاجرین، اقتصاد و رسیدگی به حوادث طبیعی خواست تا سهم بیست و پنج در صد از مساعدت های خویش را به ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت توزیع نمایند.

قرار است هیئت متذکره کارکردها و فعالیت های ریاست های امور شهدا و معلولین ولایات تخار، کندز و بغلان را نیز به بررسی بگیرند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۳:۲۶
Background image

امر نشرات: کمک پنجاه (۵۰) چپرکت برقی با وزارت امور شهداء و معلولین

به اساس تلاش های ریاست ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین وزارت امور شهداء و معلولین مؤسسه نداء الخیر کشور ترکیه به تعداد پنجاه چپرکت برقی را به این وزارت کمک نمود.

از این تعداد، (۲۰) چپ. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۰:۲۵
Background image

از اجراآت و کارکردهای مرکز حمایوی ورثۀ شهدا و معلولین بررسی همه جانبه بعمل آمد

هیئت مؤظف وزارت امور شهداء و معلولین تحت سرپرستی محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی این وزارت را که محترم عتیق الله نیازی و محترم محمد یاسین ادیب کارمندان آن ریاست همراهی می. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۰:۶
Background image

امضای تفاهمنامه همکاری به ارزش بیشتر از (۵) میلیون افغانی میان وزارت امور شهداء و معلولین و بنیاد خیریه نصیر

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور حمایت از ایتام و خانم های بیوه تفاهمنامه را به ارزش مجموعی (۵) میلیون و (۸۲) هزار و (۷۸۰) افغانی با بنیاد خیریه نصیر امضاء نمود که بر اساس آن برای (۲. . .

BACK TO NEWS