سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین بر همکاری و هماهنگی مشترک میان نهاد های معلولین و وزارت تاکید کردند

sadiq_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۶ - ۹:۱۳
zd

سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین بر همکاری و هماهنگی مشترک میان نهاد های معلولین و وزارت تاکید کردند

پوهنمل حمیدالله فاروقی سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین روز سه شنبه، مورخ ۵ حوت با رییس و اعضای کمیته داد خواهی افراد دارای معلولیت افغانستان دیدار نموده و پیرامون چگونگی محو تبعیض میان معلولین کلی و قسمی، نهایی سازی تعدیل قانون، کاریابی، تامین شفافیت و محو فساد صحبت نمود.

در ابتدا سمیع الحق سمیع رییس کمیته دادخواهی افراد دارای معلولیت افغانستان صحبت نموده و گفت: کمیته دادخواهی افراد دارای معلولیت از برنامه های اصلاحی وزارت اعلام حمایت نموده و هماهنگ با رهبری جدید وزارت پیش خواهد رفت. او افزودند که کمیته دادخواهی انتظار دارد که قوانین موجود معلولین باید مطابق کنوانسیون بین المللی افراد دارای معلولیت تعدیل و اجرا شود. در قوانین موجود میان انواع معلولین تبعیض وجود دارد.

سپس پوهنمل حمیدالله فاروقی سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین ضمن استقبال از شریک سازی نظریات و خواسته های اعضای کمیته دادخواهی ، اظهار داشتند: برای همه قابل درک است که افراد دارای معلولیت با تعدد و تنوع از نا ملایمتی ها مواجه است. برای رفع و کاهش این این نام ملایمتی ها و آوردن اصلاحات ضرورت به تغییر فرهنگ اداری است. تغییر این فرهنگ مستلزم همکاری و هماهنگی مشترک است.

آقای فاروقی در این دیدار تاکید نمود که تبعیض میان افراد دارای معلولیت همچنان فساد اداری در اجراآت و بروکراسی در اداره قابل قبول نیست و پیوسته تلاش می کند تا این پدیده رفع شود و در زمینه نیز تلاش ها جریان دارد.

آقای فاروقی همچنان افزایش مشارکت افراد دارای معلولیت را در ادارات دولتی مهم عنوان نموده و وعده نمود که در حصه تطبیق قوانین و طرزالعمل های موجود تلاش همه جانبه می نمایند.

 

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۵۹
Background image

برگزاری جلسۀ اداری در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کندز

به منظور بهبود روند کاری جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی نقیب الله سنان رئیس امور شهداء و معلولین ولایت کندز با حضور تمامی کارمندان بخش های مربوطه تدویر یافت.

محترم مولوی نقیب الله. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۵۶
Background image

جلسۀ اداری در ریاست تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

به منظور تأمین هماهنگی بیشتر و بهبود ارایه خدمات، جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین تدویر یافت که در آن آمرین و کارمندان بخش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۸:۳۶
Background image

جلسه اداری در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان برگزار گردید

جلسۀ اداری تحت ریاست محترم علی خان احمدی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان با اشتراک کارمندان

بخش های مربوطۀ آن رياست تدویر یافت.

در این جلسه محترم علی خان احمدی پیرامون چگونگی. . .

BACK TO NEWS