رئیس جدید ریاست امور شهداء و معلولین ولایت هرات به کارمندان آن ریاست معرفی گردید

asad_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۹ - ۹:۳۰

به اساس حکم مقام عالی ریاست الوزراء امارت اسلامی افغانستان و به پيشنهاد و لزوم دید مقام وزارت امور شهداء و معلولین، محترم مولوی برهان الدین حلیم به عنوان رئیس جدید ریاست امور شهداء و معلولین ولایت هرات از سوی محترم مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری به کارمندان آن ریاست رسماً معرفی و به کار آغاز نمود.

در برنامه معرفی رئیس جدید ریاست امور شهداء و معلولین ولایت هرات، محترم مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری، محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان، محترم مولوی احسان الله حقانی رئیس مرکز حمایوی ورثۀ شهداء و معلولین، محترم محمد طیب نجات

 رئیس دفتر مقام ولایت هرات، محترم ملا غلام دستگیر الهام رئیس امور کارکنان آن ولایت و محترم مولوی قدرت الله حقانی آمر محاسبۀ حقوق معلولین مرکز حضور داشتند.

در این برنامه معرفی، محترم مولوی کلیم ‌الله افغان در صحبت های خویش از فعالیت‌ها، کارکرد ها و دستآوردهای محترم مولوی علاؤالدین سعد که پیش از این به عنوان رئیس امور شهداء و معلولین ولایت هرات ایفای وظیفه می نمود، قدردانی کرد و به توانایی‌ های مسلکی، تجربه کاری، مهارت های رهبری و برنامه‌های مثبت وی در راستای پيشرفت آن ریاست اشاره نمودند، برای رئیس جدید در انجام امور، آرزوی موفقیت‌ های بیشتر ابراز نمودند.

همچنان محترم مولوی محمد موسی صدیقی نیز پيرامون اهمیت و ارزش کسب مهارت های مسلکی برای کارمندان ریاست امور شهداء و معلولین ولایت هرات صحبت نموده و تأکید نمود که تقویت توانایی‌های مسلکی کارمندان، نقش مهمی در بهبود کیفیت خدمات اداری و رسیدگی بهتر به امورات مربوطه دارند.

همچنان رئیس امور کارکنان از کارمندان آن خواست تا در انجام امورات، نهایت همکاری را با رئیس جدید داشته باشند و با هماهنگی کامل زمینۀ پیشرفت بیشتر اداره را فراهم سازند.

قابل یادآوریست که محترم مولوی برهان الدین حلیم پیش از این به عنوان رئیس امور شهداء و معلولین ولایت فراه انجام وظیفه می نمود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۰:۱۰
Background image

امضای تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه زندگی برای آسایش و ترقی (LRD)

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور حمایت ایتام و ایجاد تسهیلات زندگی برای آنان، تفاهمنامۀ همکاری را با مؤسسه زندگی برای آسایش و ترقی (LRD) امضأ نمود.

تفاهمنامۀ متذکره به ارزش مجموعی (. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۹ - ۹:۳۵
Background image

توزیع کمک های زمستانی برای (۳۰۰) تن‌ افراد مستحق در ولایت بامیان

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به همکاری یک مؤسسه خیریه برای(۳۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین کمک های زمستانی را که شامل کمپل و البسه می شد، به گونۀ عادلانه و منظم توزیع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۹ - ۹:۲۸
Background image

جلسۀ به منظور چگونگی ترتیب طرح تشکیلاتی و تعیین بودجه پیشنهادی وزارت امور شهداء و معلولین برای سال مالی (۱۴۰۵) برگزار گردید

جلسۀ به منظور ترتیب طرح تشکیلاتی و بودجه پیشنهادی وزارت امور شهداء و معلولین برای سال مالی ۱۴۰۵، تحت ریاست محترم مولوی کلیم الله افغان رئيس عمومی مالی و اداری برگزار گردید.

در این جلسه. . .

BACK TO NEWS