در بورسيه های تحصیلی سهولت های بیشتر برای ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت ایجاد می گردد

sadiq_admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۹ - ۹:۳۵
ds

در بورسيه های تحصیلی سهولت های بیشتر برای ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت ایجاد می گردد

پوهنمل حمیدالله فاروقی سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین با سمونوال نوید کاوسی رییس بخش شهدا و معلولین وزارت امور داخله دیدار نمود و در رابطه به فراهم سازی سهولت های بورسیه های تحصیلی برای شهدا و معلولین پولیس صحبت نمودند.

آقای کاوسی در رابطه به پیشرفت ها در راستای رسیدگی به مشکلات شهدا و معلولین پولیس وزارت امور داخله معلومات ارایه نموده و فرصت های مبرم را در قسمت فراهم نمودن تحصیلات برای قشر مذکور از مسوولیت های مشترک هردو اداره عنوان کرده و وعده هرگونه همکاری را در زمینه سپردند.

جمیله نورستانی معاون حمایوی و عرضه خدمات وزارت امور شهدا و معلولین در مورد آماده سازی ۳۳۴ بورسیه تحصیلی از سوی کشور دوست هندوستان برای قشر مذکور صحبت کرده گفتند: جهت ساده سازی شرایط تحصیلی برای ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت، یک نشست مشترک هماهنگی با سفارت کشور هندوستان در کابل صورت خواهد گرفت.

پوهنمل حمیدالله فاروقی سرپرست وزیر امور شهدا و معلولین روی افزایش همکاری و هماهنگی با وزارت امور داخله و سایر نهادهای امنیتی و دفاعی کشور تاکید نمودند‌.

آقای فاروقی از شجاعت و جان فشانی های پولیس ملی قدردانی نمود و امیدواری نمودند که، به خواست ها و نیازمندی های بخش های مربوطه به موقع رسیدگی صورت گیرد.

پوهنمل فاروقی خاطر نشان نمود که، تحصیلات برای ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت یک مسئله حیاتی و مبرم بوده، دستگیری و حمایت از این قشر نسبت به سایر اتباع جامعه یک ضرورت مبرم به شمار می‌رود.

وی تعهد سپرد که، با سفیر کشور هندوستان در کابل تدویر جلسه صورت می‌گیرد تا اینکه بتوانیم شرایط بورسیه های اعلان شده تحصیلی را به این قشر ساده تر بسازیم.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۹:۴۰
Background image

به (۹۰۰) خانوادۀ شهدا و معلولین در ولایت بادغیس بسته های مواد غذایی توزیع گردید

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بادغیس به همکاری یک مؤسسه خیریه به (۹۰۰) خانوادۀ شهدا و افراد دارای معلولیت آن ولایت بسته های مواد خوراکی که شامل شش قلم مواد خوراکی می شد، بهگونۀ شفاف و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۹:۳۶
Background image

به منظور تقویت هماهنگی بیشتر و بهبود روند کاری در ریاست امور کارکنان وزارت امور شهدا و معلولین جلسۀ اداری برگزار گردید

جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان وزارت امور شهدا و معلولین و با حضور آمرین و کارمندان بخش های مربوطه آن ریاست تدویر یافت.

در این جلسه، ابتدا کارمندان،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۹:۳۲
Background image

امضای تفاهمنامه میان وزارت امور شهدا و معلولین و مؤسسه خیریه (MAPWO)

وزارت امور شهدا و معلولین به منظور خودکفایی اقتصادی ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت تفاهمنامه را به ارزش مجموعی مبلغ (۲۰۰) هزار و (۴۹۰) دالر با مؤسسه خیریه (MAPWO) امضاء نمود که بر اساس. . .

BACK TO NEWS