تونل سالنگ پس از بازسازی، توسط محترم ملا عبدالغنی برادر آخند، معاون اقتصادی ریاست الوزراء افتتاح و به بهره برداری سپرده شد

nasrat_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۹/۲۹ - ۱۴:۱۶
mmd

شاهراه سالنگ پس از بازسازی تونل و گالری شانزدهم از سوی محترم ملا عبدالغنی برادر آخند، معاون اقتصادی ریاست الوزراء افتتاح گردیده و به روی وسایط نقلیه گشایش یافت.

در مراسم که به همین منظور در سالنگ شمالی ولایت بغلان دایر گردیده بود، در آن محترم ملا عبدالغنی برادر معاون اقتصادی ریاست‌الوزراء، محترم ملا محمد عیسی ثانی وزیر فواید عامه، محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهدا و معلولین و برخی از مقامات ارشد امارت اسلامی اشتراک ورزیده بودند.

در این مراسم محترم ملا عبدالغنی برادر آخند، معاون اقتصادی ریاست الوزراء سخنرانی نموده گفت: یک ملت زمانی می‌تواند روی پای خود بایستد که زیرساخت‌های اقتصادی داشته باشد، زیربناهای کشور ما در طول چهل سال گذشته صدمۀ بزرگ را متحمل شده است، به همین ملحوظ امارت اسلامی افغانستان برای تقویت اقتصاد و زیرساخت‌های اقتصادی کشور تمرکز کرده است.

وی همچنان از تلاش های مخلصانه ای وزارت فواید عامه، پیمانکاران خصوصی و انجنیران بخاطر بازسازی به موقع و با کیفیت خوب تونل و گالری شاهراه سالنگ اظهار قدردانی نمودند.

موصوف همچنان علاوه نمود: امارت اسلامی افغانستان آنچه را می‌گوید در عمل نیز ثابت می ‌کند و مردم باید در کنار امارت اسلامی بایستند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۹:۳۹
Background image

معینان و رؤسای وزارت امور شهداء و معلولین در سیمینار سه روزۀ مسؤلین وزارتخانه ها در ولایت کندهار اشتراک نمودند

در سیمینار سه روزۀ که برای مسؤلین وزارتخانه ها در ولایت کندهار برگزار شده بود، در آن محترم الحاج ملا عبدالرزاق آخند معین مسلکی و تخنیکی، محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین امور شهداء و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۹:۳۲
Background image

به چهار صد (۴۰۰) تن افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین کمک های زمستانی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین با رسیدن فصل زمستان به منظور حمایت ورثۀ شهداء و افراد دارای معلولیت، با هماهنگی یک مؤسسه خیریه به چهارصد (۴۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه، معلولین و افراد بی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۹:۳۱
Background image

امضای تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و بنیاد خیریه نصیر

ریاست ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به منظور حمایت ایتام، با بنیاد خیریه نصیر امضأ نمود که بر اساس آن برای صد (۱۰۰) تن ایتام ولایت کابل کمک های. . .

BACK TO NEWS