به خانواده‌ ای قربانیان ملکی در جنگ کمک شد

farahmand_admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۱۰/۲ - ۹:۱۴
mmd

به یازده خانواده قربانیان ملکی در جنگ امروز چهار شنبه اول جدی 1400 از طرف موسسه کمک با همکاری وزارت امور شهدا و معلولین کمک گردید.

 

مسوول هماهنگی موسسه کمک در این رابطه گفت که اقلام کمک شده شامل سیزده پکیچ از مواد اولیه بوده که برای یازده خانواده ای قربانیان ملکی جنگی صورت گرفت. وی گفت که موسسه کمک تلاش دارد تا قربانیان ملکی جنگی بیشتری را تحت پوشش قرار دهد.

 

همچنان رییس اطلاعات و ارتباط عامه ضمن تشکری از موسسه کمک گفت که در این شرایط سخت و نابسامان به مردم دست یاری دادند، نقطه‌ی بسیار مهم است. وی گفت که وزارت امور شهدا و معلولین لیست از افراد را که محتاج است، در حال آماده سازی بوده تا کمک های بیشتری برای خانواده های شهدا و معلولین در تمام ولایت ها آغاز کنند.

 

یکی از قربانیان جنگی به مطبوعات امور شهدا و معلولین گفت که موسسه کمک، بعد از بررسی دقیق از آنها شامل پروسه کمک شده و تاحدی می‌تواند نیازمندی های اولیه آنها را مرفوع کند و از خطر گرسنگی نجات یابد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۹:۴۰
Background image

به (۹۰۰) خانوادۀ شهدا و معلولین در ولایت بادغیس بسته های مواد غذایی توزیع گردید

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بادغیس به همکاری یک مؤسسه خیریه به (۹۰۰) خانوادۀ شهدا و افراد دارای معلولیت آن ولایت بسته های مواد خوراکی که شامل شش قلم مواد خوراکی می شد، بهگونۀ شفاف و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۹:۳۶
Background image

به منظور تقویت هماهنگی بیشتر و بهبود روند کاری در ریاست امور کارکنان وزارت امور شهدا و معلولین جلسۀ اداری برگزار گردید

جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان وزارت امور شهدا و معلولین و با حضور آمرین و کارمندان بخش های مربوطه آن ریاست تدویر یافت.

در این جلسه، ابتدا کارمندان،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۹:۳۲
Background image

امضای تفاهمنامه میان وزارت امور شهدا و معلولین و مؤسسه خیریه (MAPWO)

وزارت امور شهدا و معلولین به منظور خودکفایی اقتصادی ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت تفاهمنامه را به ارزش مجموعی مبلغ (۲۰۰) هزار و (۴۹۰) دالر با مؤسسه خیریه (MAPWO) امضاء نمود که بر اساس. . .

BACK TO NEWS