امضای تفاهمنامه میان وزارت امور شهدا و معلولین و مؤسسه خیریه(ZFA)

asad_admin
شنبه ۱۴۰۴/۲/۲۷ - ۹:۱۸
mmd

وزارت امور شهدا و معلولین در راستای خودکفایی اقتصادی ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت، تفاهمنامه را با مؤسسه خیریه ZFA امضاء نمود، که بر اساس این تفاهمنامه در ولایات کابل و تخار برای (۵۵) خانوادۀ مستحق بزهای شیری توزیع می گردد.

تفاهمنامۀ متذکره میان محترم ملا صدوخان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان این وزارت و محترم فخر الدین غنی معاون مؤسسه ZFA امضأ گردید که مراحل تطبیق آن در هماهنگی با ریاست های امور شهدا و معلولین ولایات کابل و تخار به پیش برده می شود.

قابل یادآوریست که ارزش مجموعی پروژۀ متذکره مبلغ (۳۶) هزار و (۶۴۰) دالر می شود و قرار است در مدت دوماه تطبیق شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

توزیع بسته های مواد خوراکی به (۱۰۲) تن از شاگردان برنامه های فنی و حرفوی در مرکز حمایوی ورثۀ شهدا و معلولین

مرکز حمایوی ورثۀ شهدا و معلولین به همکاری مؤسسه (HHRD) برای (۱۰۲) تن از شاگردان برنامه های فنی و حرفوی بسته های مواد غذایی توزیع نمود، این کمک ‌ها شامل شش (۶) قلم مواد غذایی می شد، که. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۵ - ۹:۱۶
Background image

توزیع بسته های مواد خوراکی برای (۲۰۰) تن ایتام مستحق در ولایت ننگرهار

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت ننگرهار به همکاری مؤسسه خیریه (HHRD) برای (۲۰۰) تن ایتام مستحق بسته های مواد خوراکی که شامل آرد، روغن و برخی مواد دیگر می شد، به گونۀ شفاف و عادلانه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۹:۱۲
Background image

به (۴۵۰) تن ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت در وزارت امور شهدا و معلولین بسته های مواد خوراکی توزیع گردید

ریاست تنظیم خدمات اجتماعی وزارت امور شهدا و معلولین در راستای حمایت از ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت به همکاری یک مؤسسه خیریه برای (۴۵۰) تن ایتام، خانم های بیوه، معلولین و افراد. . .

BACK TO NEWS