جهت شناخت نیازها در عرصه های مختلف زندگی اشخاص دارای معلولیت سروی ملی صورت میگیرد
جهت شناخت نیازها در عرصه های مختلف زندگی اشخاص دارای معلولیت سروی ملی صورت میگیرد
امروز سه شنبه ۹ جدی، صبری اندر معاون برنامه ها و همآهنگی وزارت دولت در امور شهدا و معلولین و هییت همراه شان، با حسیب الله موحد سرپرست اداره ملی احصاییه و معلومات تدویر جلسه نمودند.
خانم اندر در نخست از اداره ملی احصاییه و معلومات ابراز امتنان نمود که، در رابطه به مسایل معلولیت همیشه با وزارت همآهنگ بوده و در صورت تقاضای این وزارت در همه مواقع، معلومات ضروری را شریک ساخته اند.
خانم اندر افزود: نظر به خواست رییس جمهور، در راستای عملی سازی استراتیژی ملی معلولیت یک سروری عمومی نیاز بود؛ تا از دید آن ارقام دقیق اشخاص دارای معلولیت شناسایی شده و به مشکلات آن عندالموقع رسیدگی صورت گیرد.
در ادامه حبیب خان ځاځي مشاور تخنیکی وزارت ، معلومات فشرده و مختصر را در مورد استراتیژی ۱۰ ساله معلولیت به اشتراک کنندگان این نشست ارایه نموده و افزودند:
این استراتیژی ۱۴ هدف بنیادی را به همراه دارد که جهت تطبیق آن نیازمند ارقام و معلومات بیشتر میباشند.
از سوی هم در این نشست محمد اقبال قیام رییس پلان و پالیسی این وزارت از اداره ملی احصاییه و معلومات خواست تا در روند توزیع تذکره های برقی برای اشخاص دارای معلولیت، سهولت های بیشتر را فراهم سازند؛ تا اینکه در راستای تثبیت و ثبت نام معلولین زمینه شفافیت مساعد گردد.
حسیب الله موحد سرپرست اداره ملی احصاییه و معلومات پس از استعماء خواست ها و پیشنهادات هیئت وزارت، گفتند: ما همه ساله جهت ثبت احوال نفوس، سروی عمومی را در سطح کشور انجام میدهیم، که در جریان این سروی آمار و ارقام دقیق اشخاص دارای معلولیت جمع آوری میشود و بعداً به هدف به کارگیری منابع موثق، این ارقام با وزارت دولت در امور شهدا و معلولین شریک ساخته میشود.
آقای موحد خاطر نشان نمود که، در حال حاضر نیز اداره ملی احصاییه و معلومات منابع و معلومات دقیق را در مورد معلولیت در دست دارد که در صورت نیاز و خواست، این اعداد با وزارت دولت در امور شهدا و معلولین شریک میگردد.
آقای موحد گفت، جهت انجام سروی، پس از ایجاد کمیته و مشخص سازی شاخص های آن، سروری نمونهیی بخاطر جمع آوری معلومات در ماه اول سال ۱۴۰۰ شروع میشود.