توزیع بسته های مواد خوراکی به (۵۰۰) تن ایتام مستحق در ولایت لغمان

asad_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۹:۳۰

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت لغمان به منظور حمایت از ورثۀ شهداء، به همکاری مؤسسه خیریه (HHRD) برای (۵۰۰) تن ایتام مستحق کمک های را که شامل آرد، روغن، برنج، سایر مواد خوراکی و همچنان قرطاسیه باب می شد، به گونۀ شفاف و عادلانه توزیع نمودند.

حین توزیع مساعدت ها، مسؤلین ریاست امور شهداء و معلولین ولایت لغمان از جلب مساعدت های بیشتر به ورثۀ شهداء اطمینان دادند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۲۸
Background image

به (۷۰۰) تن از افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین کمک های مواد خوراکی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور رسیدگی بهتر به نیازمندی های روزمرۀ خانواده های ایتام و افراد دارای معلولیت به همکاری یک مؤسسه خیریه به (۷۰۰) تن از ایتام، خانم های بیوه، معلولین و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۲۷
Background image

امضای تفاهمنامه های همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه زندگی برای آسایش و ترقی

ریاست پلان، ارتباط خارجه و امور تقنین وزارت امور شهداء و معلولین به منظور حمایت از (۹۳۳) تن ایتام مستحق در ولایات ننگرهار و لغمان تفاهمنامه های همکاری را به ارزش مجموعی (۳۵) هزار و (۹۶۵. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۲۲
Background image

به (۲۹) تن از افراد مستحق در ولایت ننگرهار وسایط نقلیه زرنج توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت ننگرهار به همکاری یک مؤسسه خیریه به (۲۹) تن از ایتام و افراد معلول مستحق وسایط نقلیه زرنج توزیع نمودند تا آنان از این طریق بتوانند به خودکفایی و. . .

BACK TO NEWS