نشست شورای رهبری وزارت امور شهدا و معلولین برگزار شد

nasrat_admin
Mon, Sep 05 2022 2:33 PM
mmd

نشست شورای رهبری وزارت امور شهدا و معلولین به ریاست ملا عبدالمجید آخند سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین با اشتراک مولوی عبدالرزاق آخند معین تخنیکی و مسلکی، شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین امور شهدا و معلولین، مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری و رؤسای بخش های مربوطه دایر گردید.

در این نشست پیرامون موضوعات که از سوی قاری شاه محمد دوست رئیس دفتر وزارت امور شهدا و معلولین ارایه گردید، در رابطه به تثبیت آمار دقیق یتیمان، بیوه ها و افراد دارای معلولیت در دوره انقلاب گذشته و همچنان نظام فعلی در کشور بحث بعمل آمده و تخمین زده میشود که بین (۷۰۰ الی ۸۰۰) هزار افراد دارای معلولیت، بیوه و همچنان یتیم در سراسر کشور وجود دارد که به منظور تثبیت دقیق آمار افراد متذکره به ریاست های شهدا و معلولین وظیفه سپرده شد تا موضوع فوق را پیگیری نموده و گزارش خویش را ترتیب نمایند.

در این نشست همچنان در رابطه به نحوه چگونگی پرداخت حقوق تعیین شده از سوی وزارت توسط وکلای یتیمان هم بحث صورت گرفت، قرار است هیأتی از سوی وزارت امور شهدا و معلولین موضوع فوق را به گونه جدی در مرکز و ولایات بررسی نماید تا از ضایع شدن حقوق یتیمان جلوگیری بعمل آید.

قابل یادآوریست که در این نشست به منظور جلوگیری از تکرار ثبت افراد نامبرده در سیستم دیتابیس وزارت امور شهدا و معلولین نیز بحث شد و به منظور رسیدگی به حل مشکل فوق هیآتی گماشته شد تا کار خود را به صورت عملی از مرکز و ولایت جوزجان آغاز نمایند.

Latest news

Tue, Aug 10 2021 9:16 AM
Background image

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری  وزارت  مالی واداری ریاست لوازیمنی  تعیین‌له‌دی

پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری،ملی شورا نینگ اعضالری،جمهوری ریاست وکیلی، وزارت ایشچیلری و باشقه‌لر ضیاالحق فضلی‌نی مالی واداری سرپرست  ریاست لوازیمیگه  تعین‌له. . .

Wed, Aug 04 2021 10:01 AM
Background image

سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین از شعبات و دفاتر کاری وزارت دیدن نمود

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری وزارت ایشچیلری بیلن اوچرشدی.

     پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری وزارت نینگ ایشچیلری بیلن اوچرشیب اولرنینگ قیینچیلیک و. . .

Mon, Aug 02 2021 1:49 PM
Background image

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری خانم سیما غنی دولت‌میز نینگ بیر تحقیقات‌چیسی بیلن اوچرشدی

پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری خانم سیما غنی افغانستان تحقیقات‌چیسی بیلن اوچرشیب شهیدلر ورثه سی و ناگرانلر تورمیش طرزینی حقیده تولیق بحث لشدی.

فاروقی جنابلری. . .

BACK TO NEWS