وزارت امور شهدا و معلولین تفاهمنامه های را به منظور حمایت ایتام، خانم های بیوه و معلولین با بنیاد خیریه نصیر امضأ نمود

asad_admin
Wed, Feb 19 2025 3:17 PM
mmd

 

وزارت امور شهدا و معلولین به منظور تأمین نیازهای اولیه زندگی ایتام، خانم های بیوه و معلولین و حمایت از آنان، دو تفاهمنامه را به ارزش مجموعی دو (۲) میلیون و هشتصد وسی (۸۳۰) هزار افغانی با بنیاد خیریه نصیر امضأ نمود.

این تفاهمنامه ها، میان محترم ملا صدوخان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان این وزارت و محترم محمد جواد مسؤل بنیاد خیریه نصیر به امضأ رسید که بر اساس یکی از این تفاهمنامه ها به (۵۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین در ولایت کابل بسته های مواد غذایی که شامل آرد، برنج، روغن و مواد دیگر می شود، تهیه و توزیع خواهند گردید.

همچنان بر اساس تفاهمنامۀ دومی به منظور خودکفایی اقتصادی به ده (۱۰) تن ایتام و افراد دارای معلولیت در ولسوالی گیلان ولایت غزنی وسایط نقلیه زرنج خریداری و در اختیار آنها قرار می گیرند که هر فرد مستحق به ارزش مبلغ (۱۰۸) هزار افغانی وسایط نقلیه زرنج را دریافت خواهند نمود.

قابل ذکر است که پروژه های متذکره در هماهنگی با ریاست های امور شهدا و معلولین ولایات کابل و غزنی در مدت یکماه تطبیق می گردد.

Latest news

Tue, Aug 10 2021 9:16 AM
Background image

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری  وزارت  مالی واداری ریاست لوازیمنی  تعیین‌له‌دی

پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری،ملی شورا نینگ اعضالری،جمهوری ریاست وکیلی، وزارت ایشچیلری و باشقه‌لر ضیاالحق فضلی‌نی مالی واداری سرپرست  ریاست لوازیمیگه  تعین‌له. . .

Wed, Aug 04 2021 10:01 AM
Background image

سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین از شعبات و دفاتر کاری وزارت دیدن نمود

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری وزارت ایشچیلری بیلن اوچرشدی.

     پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری وزارت نینگ ایشچیلری بیلن اوچرشیب اولرنینگ قیینچیلیک و. . .

Mon, Aug 02 2021 1:49 PM
Background image

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری خانم سیما غنی دولت‌میز نینگ بیر تحقیقات‌چیسی بیلن اوچرشدی

پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری خانم سیما غنی افغانستان تحقیقات‌چیسی بیلن اوچرشیب شهیدلر ورثه سی و ناگرانلر تورمیش طرزینی حقیده تولیق بحث لشدی.

فاروقی جنابلری. . .

BACK TO NEWS