چهارصد (۴۰۰) خانوادۀ شهدا و افراد دارای معلولیت در ولایت غزنی مساعدت دریافت نمودند

nasrat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۷/۳ - ۹:۲۴
mmd

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت غزنی به حمایت مالی یک مؤسسه خیریه در آن ولایت به (۴۰۰) خانوادۀ شهدا و معلولین مبلغ یک میلیون و یک صد و شصت هزار (۱۱۶۰۰۰۰) افغانی را به عنوان مساعدت نقدی توزیع نمود که هر خانواده مستحق مبلغ (۲۹۰۰) افغانی دریافت نمودند.

در عین حال از سوی مؤسسه متذکره به هر خانواده بسته های مواد خوراکی که شامل آرد، برنج، روغن، لوبیا، بوره و نخود می شد، نیز توزیع گردید.

آنعدۀ اشخاص نیازمندی که مساعدت دریافت نموده بود، از مسؤلین ریاست امور شهدا و معلولین ولایت غزنی و نماینده گان مؤسسه خیریه متذکره ابراز امتنان نمودند

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۹:۵۰
Background image

رئیس جدید ریاست تفتیش داخلی وزارت امور شهدا و معلولین از سوی محترم مولوی کلیم الله افغان به کارمندان آن ریاست معرفی گردید

به اساس حکم مقام عالی ریاست الوزراء و پيشنهاد وزارت امور شهدا و معلولین، محترم مولوی محمد انور برادر به عنوان رئیس تفتیش داخلی وزارت و محترم مولوی محمد نبی وهاج به حیث آمر تثبیت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۹:۴۸
Background image

رئیس جدید ریاست امور شهدا و معلولین ولایت غزنی از سوی محترم مولوی کلیم الله افغان به کارمندان آن ریاست معرفی گردید

محترم ملا عبدالحکیم دانش به اساس حکم مقام عالی ریاست الوزراء امارت اسلامی افغانستان و پیشنهاد وزارت امور شهدا و معلولین به عنوان رئيس جدید ریاست امور شهدا و معلولین ولایت غزنی از سوی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۹:۴۱
Background image

رئیس جدید نظارت و ارزیابی وزارت امور شهدا و معلولین رسماً معرفی و به کار آغاز نمود

محترم محمد صابر ځواک به اساس حکم مقام عالی ریاست الوزراء و پیشنهاد وزارت امور شهدا و معلولین به عنوان رئیس جدید ریاست نظارت و ارزیابی این وزارت طی مراسمی از سوی محترم مولوی محمد موسی. . .

BACK TO NEWS