وزارت امور شهدا و معلولین به منظور حمایت از خانم های بیوه تفاهمنامۀ را با مؤسسه خیریه إنارة برای افغانستان امضاء نمود

asad_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۸ - ۱۱:۳۴
mmd

وزارت امور شهدا و معلولین به هدف حمایت از خانم های بیوه و تأمین مواد غذایی برای آنان در ماه مبارک رمضان، تفاهمنامۀ را با مؤسسه خیریه إنارة برای افغانستان امضاء نمود. این تفاهمنامه به ارزش مجموعی (۵۸) هزار و (۵۹۰) دالر امریکایی، میان محترم ملا صدوخان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان وزارت امور شهدا و معلولین و محترم اکرام الله صافی مسؤل مؤسسه إنارة برای افغانستان به امضاء رسید، که بر اساس آن برای (۶۰۵) تن خانم های بیوه در ولایت کابل، ده (۱۰) قلم مواد خوراکی و غیر خوراکی تهیه و توزیع می گردد.

قابل یادآوریست که پروژۀ متذکره به هماهنگی ریاست امور شهدا و معلولین ولایت کابل تطبیق خواهند گردید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۵۹
Background image

برگزاری جلسۀ اداری در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کندز

به منظور بهبود روند کاری جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی نقیب الله سنان رئیس امور شهداء و معلولین ولایت کندز با حضور تمامی کارمندان بخش های مربوطه تدویر یافت.

محترم مولوی نقیب الله. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۵۶
Background image

جلسۀ اداری در ریاست تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

به منظور تأمین هماهنگی بیشتر و بهبود ارایه خدمات، جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین تدویر یافت که در آن آمرین و کارمندان بخش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۸:۳۶
Background image

جلسه اداری در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان برگزار گردید

جلسۀ اداری تحت ریاست محترم علی خان احمدی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان با اشتراک کارمندان

بخش های مربوطۀ آن رياست تدویر یافت.

در این جلسه محترم علی خان احمدی پیرامون چگونگی. . .

BACK TO NEWS