وزارت امور شهدا و معلولین به منظورحمایت ایتام، تفاهمنامۀ را با مؤسسه خیریه (ZFA) امضأ نمود

asad_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۴ - ۱۴:۲۳
mmd

به اساس این تفاهمنامه به یکهزار(۱۰۰۰) تن ایتام مستحق در ولایات کابل، ننگرهار، کاپیسا، تخار و لوگر در مدت یکسال به ارزش مجموعی (۶۳۷۰۰۰) دالر امریکایی به شکل ربعوار مواد خوراکی و مساعدت های نقدی توزیع می گردد، همچنان برای ایتام متذکره در بخش های صحی و آموزشی نیز خدمات ارایه خواهند گردید.

تفاهمنامۀ متذکره میان محترم ملا صدوخان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان وزارت امور شهدا و معلولین و محترم داکتر حمیدالدین یولداش رئیس مؤسسه (ZFA) امضاء گردید که در هماهنگی با ریاست های مربوطۀ این وزارت در مرکز و ولایات تطبیق می گردد.

حین امضای تفاهمنامۀ محترم ملا صدوخان حق شناس از کمک های مؤسسه متذکره ابراز امتنان نموده و از رئیس مؤسسه خواست تا در بخش های مختلف به ایتام و معلولین مساعدت های بیشتر ارایه نمایند، تا باشد از این قشر نیازمند به گونۀ درست حمایت صورت گیرد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۱:۴۴
Background image

سفر هیئت تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین به ولایات ننگرهار و لغمان

هیئت مؤظف وزارت امور شهداء و معلولین تحت سرپرستی محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی این وزارت را که محترم محمد یاسین ادیب، محترم نصیراحمد حکیمي و محترم صفی الله وصال کارمندان. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۱:۴۲
Background image

به منظور ارتقای مهارت ها، برای (۶۴) تن از کارمندان وزارت امور شهداء و معلولین سیمینار آموزشی برگزار گردید

ریاست امور کارکنان وزارت امور شهداء و معلولین به ‌منظور ارتقای مهارت ‌های مسلکی کارمندان این وزارت، با همکاری مؤسسه خیریه (ASPS)، سیمینار آموزشی برگزار نمودند.

در این سیمینار، برای (۶۴. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۱:۳۸
Background image

جلسۀ به منظور بررسی ساختار تشکیلاتی وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

جلسۀ به منظور بررسی ساختار تشکیلاتی وزارت امور شهداء و معلولین برای سال مالی (۱۴۰۵)، تحت ریاست محترم مولوی کلیم‌ الله افغان رئیس عمومی امور مالی و اداری این وزارت برگزار گردید. در این. . .

BACK TO NEWS