هشت صد تن ایتام، زنان بیوه و معلولین در ولایت ننگرهار مواد خوراکی دریافت نمودند

nasrat_admin
جمعه ۱۴۰۳/۱/۳ - ۹:۲۵
mmd

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت ننگرهار برای هشت صد (۸۰۰) تن ایتام، زنان بیوه و معلولین به شمول مرکز در بیست و دو ولسوالی آن ولایت مواد خوراکی که در آن آرد، روغن، برنج، لوبیا، نخود و بوره شامل بود، توزیع نمود.

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت ننگرهار در تلاش است تا در همکاری با نهادهای خیریه سلسله توزیع مساعدت ها در ماه مبارک رمضان به این قشر آسیب دیده را جاری نگهدارند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱ - ۹:۲۰
Background image

رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بامیان با مسؤلین مؤسسه مطالعات استراتژیک و پالیسی افغانستان ملاقات نمود

محترم علی‌خان احمدی رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بامیان، به هدف فراهم‌ سازی زمینه خودکفایی اقتصادی برای خانواده های شهدا و افراد دارای معلولیت، با مسؤلین مؤسسه مطالعات استراتژیک و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱ - ۹:۱۸
Background image

محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین وزارت امور شهدا و معلولین، به منظور بررسی اجراآت و فعالیت‌های ریاست امور شهدا و معلولین به ولایت خوست سفر نمود

محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین وزارت امور شهدا و معلولین را که محترم مفتی عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد، محترم مفتی فیصل خاموش رئیس اطلاعات و ارتباط عامه و محترم مولوی امان الله. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۱ - ۱۴:۴۸
Background image

به تعداد (۴۲۵) تن ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت در وزارت امور شهدا و معلولین بسته های مواد خوراکی دریافت نمود

وزارت امور شهدا و معلولین به منظور حمایت از ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت به همکاری یک مؤسسه خیریه برای (۴۲۵) تن ایتام، خانم های بیوه، معلولین و افراد نیازمند کمک های را که شامل شش (۶. . .

BACK TO NEWS