نشست شورای رهبری وزارت امور شهدا و معلولین دایر شد

farahmand_admin
دوشنبه ۱۴۰۰/۱۱/۲۵ - ۱۴:۵۵
mmd

نشست شورای رهبری وزارت امور شهدا و معلولین به سرپرستی مولوی عبدالرزاق اخوند معین برنامه ها و هماهنگی وزارت امور شهدا و معلولین و با حضور روسای ادارات مربوطه برگزار گردید.

در این نشست مولوی عبدالرزاق اخوند در مورد توزیع حقوق ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت صحبت نموده و اضافه کرد که توزیع این روند عنقریب آغاز خواهند یافت.

 همچنان مولوی کلیم الله افغان رییس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهدا و معلولین از تخصیص بودیجه برای ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت توضیحات لازم ارایه نمود و فیصله به عمل آمد که توزیع حقوق و امتیازات ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت به صورت پول نقد توسط معتمدین یا هم اشخاصیکه پروسه تثبیت را تکمیل نموده از طریق بانک ها به حساب شان افزوده خواهند شد. و همچنان هیات با صلاحیتی از روسا توظیف شد که بخاطر سرعت بخشیدن روند توزیع حقوق ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت به ریاست الوزرا پیشنهاد لازم ارایه نمایند.

همچنان مولوی محمد موسی صدیقی ریس منابع بشری وزارت امور شهدا و معلولین از ختم قراردادکاری، کارمندان بالمقطع یاد آوری نموده و هیاتی تعیین نمودند تا مشکلات قراداد کارمندان بالمقطع را مورد ارزیابی و بررسی قرار دهند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۵۹
Background image

برگزاری جلسۀ اداری در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کندز

به منظور بهبود روند کاری جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی نقیب الله سنان رئیس امور شهداء و معلولین ولایت کندز با حضور تمامی کارمندان بخش های مربوطه تدویر یافت.

محترم مولوی نقیب الله. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۵۶
Background image

جلسۀ اداری در ریاست تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

به منظور تأمین هماهنگی بیشتر و بهبود ارایه خدمات، جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین تدویر یافت که در آن آمرین و کارمندان بخش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۸:۳۶
Background image

جلسه اداری در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان برگزار گردید

جلسۀ اداری تحت ریاست محترم علی خان احمدی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان با اشتراک کارمندان

بخش های مربوطۀ آن رياست تدویر یافت.

در این جلسه محترم علی خان احمدی پیرامون چگونگی. . .

BACK TO NEWS