سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین با نمایندگان موسسه خیریه کشور مالیزیا دیدن نمود

farahmand_admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۸/۲۶ - ۱۳:۴۳
mmd

ملا عبدالمجید آخوند سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین با محمد اپندی رییس موسسه امل و ذوالکفل رییس موسسه خیریه (Muslim care) دیدن نمود.

در آغاز محمد اپندی رییس موسسه خیریه امل از مشکلات ورثه شهدا و معلولین یاد نموده و رنج افغان‌ها را رنج خود شأن دانست.

در جلسه نامبرده موسسات خیریه از کمک های کوتاه مدت و دراز مدت اطمینان داده و تصریح کرد که کمک‌های کوتاه مدت مواد خوراکی بوده و کمک‌های دراز مدت حفر چاه و اعمار مساجد است که در کابل نیز از اعمار مسجد اطمینان دادند.

 ذوالکفل رییس موسسه خیریه Muslim care  گفت؛ هدف از آمدن ما وضعیت افغانستان را از نزدیک بی بینیم و صدای مردم شما را به گوش مقامات مالیزیا برسانیم. او همچنان از حمایت مردم و موسسات خیریه مالیزیا اطمینان داده و یاد آور شد که ما با ده موسسه خیریه همکار هستیم و این حمایت ها در جهت کاریابی به خانم‌های بیوه، یتیمان و افراد مستضعف خواهد بود تا بیشتر افغان‌ها به کار مصروف شود.

ملا عبدالمجید آخوند وزیر امور شهدا و معلولین در این دیدار گفت؛ در ولایات کابل، ننگرهار، کندهار و شماری دیگر ولایات شفاخانه های برای ساخت اعضای مصنوعی موجود است و به طور کامل فعال نیست و از آنها خواست تا در زمینه فعال سازی آن همکاری نمایند تا بر روی افراد دارای معلولیت بار شود.

 رییس موسسات خیریه نامبرده نکات یادآوری شده را مهم خوانده و فعال سازی شفاخانه ها را با جبین باز پزیرفت.

در پایان آقای اپندی برای بلند کردن صدای مردم افغانستان از تدویر کنفرانس خبر داده و علاوه نمود و ما موسسات خیریه می‌توانیم صدای شما را در سطح جهان بلند کنیم.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۹:۳۹
Background image

برگزاری مسابقۀ سیرت النبی (صلی الله علیه و سلم) میان شصت (۶۰) تن ایتام در کابل

 وزارت امور شهداء و معلولین با همکاری مؤسسه خیریه (HHRD) به هدف تشویق آموزش سالم و آگاهی بیشتر با تاریخ و کارنامه های پر افتخار اسلام و سیرت مطهر حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و سلم،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۰:۶
Background image

تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه خیریه (ZFA) امضاء گردید

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای خودکفایی اقتصادی خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت، تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی (۵۳) هزار و (۴۲۰) دالر با مؤسسه خیریه (ZFA) امضاء نمود.

تفاهم. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۰:۱
Background image

برگزاری سیمینار آگاهی ‌دهی برای (۸۰) تن از افراد دارای معلولیت در ریاست توانبخشی معلولین

سیمینار آگاهی‌دهی دو روزه برای افراد دارای معلولیت، از سوی ریاست توانبخشی معلولین با همکاری مؤسسه خیریه (HHRD)، با حضور محترم مولوی عبدالنافع منتفع رئیس توانبخشی معلولین برگزار گردید.

. . .

BACK TO NEWS