روی طرح یک باب کمپلکس بزرگ حرفوی برای افراد دارای معلولیت صحبت گردید

mmd_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۷/۱۷ - ۱۴:۲۳
1

روی طرح یک باب کمپلکس بزرگ حرفوی برای افراد دارای معلولیت صحبت گردید

 

امروز سه شنبه (۱۶ میزان) رئیس و اعضای شرکت ساختمانی آریانا با جلالتمآب لعل‌الدین آریوبی وزیر دولت در امور شهداء و معلولین در تالار کنفرانس های غازی امان الله خان، نشستی را دایر نمود که در آن طرح ساخت یک باب کمپلکس وسیع تربیتی حرفوی را برای افراد دارای معلولیت پیشکش نمودند.

 

محترم ملک آریانا رییس شرکت ساختمانی آریانا طی سخنان خویش گفتند: این کمپلکس بزرگترین مرکز تربیتی برای افراد دارای معلولیت در سطح کشور می‌باشد که در آن بر علاوه آموزش های حرفوی و تربیتی؛ لیلیه، تفریگاه، ورزش، آشنایی با تکنالوژی معلوماتی و سایر سهولت ها برای این قشر در نظر گرفته شده است.

 

طرح ساخت آن از سوی مسوولین شرکت مذکور ترتیب و مورد پسند آقای آریوبی قرار گرفته فرمودند: که با تطبیق آن اکثر مشکلات افراد دارای معلولیت مرفوع خواهد شد.

 

آقای آریوبی در رابطه به مسوولین وزارت رهنمائی نموده افزودند: تا در قسمت مسایل تخنیکی با مسوولان شرکت ساختمانی آریانا تشریک مساعی نموده و در همه عرصه های مربوطه راه های گوناگونی را جستجو نمایند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۹:۵۶
Background image

رئیس جدید ریاست امور شهدا و معلولین ولایت پروان رسماً معرفی و به کار آغاز نمود

بر اساس حکم مقام عالی ریاست‌ الوزراء امارت اسلامی افغانستان و به پیشنهاد وزارت امور شهدا و معلولین، محترم مولوی نیاز محمد هجرت به حیث رئیس جدید ریاست امور شهدا و معلولین ولایت پروان و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۴ - ۱۱:۴۸
Background image

برگزاری برنامۀ نیاز سنجی آموزشی به منظور ارتقای ظرفیت کاری کارمندان وزارت امور شهدا و معلولین

برنامه نیاز سنجی آموزشی به منظور ارتقای ظرفیت کاری کارمندان ریاست امور کارکنان وزارت امور شهدا و معلولین با توزیع فورمه های نیاز سنجی، از سوی هیئت اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۴ - ۱۱:۴۴
Background image

در ریاست امور شهدا و معلولین ولایت سمنگان جلسه اداری برگزار گردید

جلسۀ که به منظور بهبود روند کاری و تطبیق همه جانبه فرامین، احکام، هدایات و فیصله های شورای رهبری وزارت، تحت ریاست محترم قاری قیام الدین خالد رئیس امور شهدا و معلولین ولایت سمنگان تدویر. . .

BACK TO NEWS