رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهدا و معلولین در رأس یک هیئت با صلاحیت کارکردها و عرضۀ خدمات ریاست مربوطه به این وزارت در ولایت تخار را مورد تحقیق و بررسی قرار داد

nasrat_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۶/۳۰ - ۱۷:۰
mmd

مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهدا و معلولین در رأس یک هیئت با صلاحیت که متشکل از مولوی احسان الله حقانی رئیس تفتیش داخلی، مولوی عبدالنافع منتفع رئیس امور معلولین و همچنان نماینده ریاست نظارت و ارزیابی می باشد، کارکردها و فعالیت های ریاست امور شهدا و معلولین ولایت تخار را مورد بررسی و تحقیق قراردادند.

رئیس عمومی مالی و اداری حین تحقیق و بررسی از روند کاری این ریاست، صحبت نموده به کارمندان این ریاست خطاب نموده گفت: تمام کارمندان این ریاست باید طبق رهنمود و دستورالعمل وزارت امور شهدا و معلولین وظایف خویش را انجام داده و عرضه خدمات بهتر به یتیمان و افراد دارای معلولیت را از الویت های کاری خویش قرار دهند.

وی همچنان از کارمندان آن ریاست خواست تا در امور رسمی با مراجعین برخورد نیک داشته باشند.

در جریان این تحقیق و بررسی، مولوی احسان الله حقانی رئیس تفتیش داخلی وزارت امور شهدا و معلولین پیرامون عرضه روند تثبیت یتیمان و معلولین صحبت نموده تأکید بعمل آورد که ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت باید مطابق طرز العمل ولایحه منظور شده وزارت امور شهدا و معلولین ثبت گردیده تا در روند ثبت نام از جعل و تذویر جلوگیری بعمل آید.

مولوی احسان الله عمری رئیس امور شهدا و معلولین ولایت تخار نیز صحبت نموده رهنمود های ارائه شده از سوی هیئت متذکره را در پیشبرد بهتر عرضه خدمات به مراجعین مفید عنوان نمود.

هیئت متذکره به منظور چگونگی ارائه خدمات ارزنده به ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت ابتدا اسناد تثبیت شده یتیمان و معلولین را مورد تحقیق و بررسی قرار داده و به منظور حصول اطمینان و ایجاد شفافیت با برخی از افراد متذکره از نزدیک ملاقات نمود.

هئیت تحقیق و بررسی کنندۀ وزارت امور شهدا و معلولین در این سفر با حاجی محمد کاظم طارق معاون والی ولایت تخار نیز ملاقات نمود. در این ملاقات طرفین در مورد چگونگی عرضه خدمات به یتیمان و معلولین صحبت نمودند، در ضمن معاون والی تخار در مورد حل چالش ها و مشکلات فرا راه این ریاست وعده‌ی همکاری همه جانبه سپرد. موصوف اضافه نمود "ما در تلاش هستیم تا این ریاست بودجه اختصاص یافته خویش را به اسرع وقت و به طور شفاف به مصرف برسانند".

قابل یاد آوری است که هیئت متذکره قبلاً روند کاری ریاست های مربوط به این وزارت در ولایات بامیان، بغلان، سمنگان، بلخ، جوزجان، سرپل و کندز را بررسی نموده و قرار است ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بدخشان نیز از سوی هئیت متذکره مورد تحقیق و بررسی قرار گیرد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۹:۳۹
Background image

برگزاری مسابقۀ سیرت النبی (صلی الله علیه و سلم) میان شصت (۶۰) تن ایتام در کابل

 وزارت امور شهداء و معلولین با همکاری مؤسسه خیریه (HHRD) به هدف تشویق آموزش سالم و آگاهی بیشتر با تاریخ و کارنامه های پر افتخار اسلام و سیرت مطهر حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و سلم،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۰:۶
Background image

تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه خیریه (ZFA) امضاء گردید

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای خودکفایی اقتصادی خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت، تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی (۵۳) هزار و (۴۲۰) دالر با مؤسسه خیریه (ZFA) امضاء نمود.

تفاهم. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۰:۱
Background image

برگزاری سیمینار آگاهی ‌دهی برای (۸۰) تن از افراد دارای معلولیت در ریاست توانبخشی معلولین

سیمینار آگاهی‌دهی دو روزه برای افراد دارای معلولیت، از سوی ریاست توانبخشی معلولین با همکاری مؤسسه خیریه (HHRD)، با حضور محترم مولوی عبدالنافع منتفع رئیس توانبخشی معلولین برگزار گردید.

. . .

BACK TO NEWS