برنامه آگاهی دهی در باره معلولیت و اضرار آن از سوی موسسه AOAD دایر گردید

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۱۱/۱ - ۱۲:۴
mmd

برنامه آگاهی دهی در باره معلولیت و اضرار آن از سوی موسسه AOAD دایر گردید

وزارت دولت در امور شهدا و معلولین امروز میزبان برنامه آگاهی دهی در مورد طرز برخورد مردم در اجتماع با افراد دارای معلولیت بود که از سوی موسسه خیریه AOAD با اشتراک مقامات، کارمندان و افراد دارای معلولیت این وزارت برگزار شد.

در آغاز محترم عبدالخالق ځاځی رییس موسسه مذکور در مورد دست آوردها و اهداف موسسه خیریه AOAD یاد آور شده افزودند: تااکنون این موسسه توانسته است در بخش های مختلف جامعه برای افراد دارای معلولیت برنامه های متنوع آگاهی دهی را برگزار نماید، تا باشد حق مشارکت اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی آنان در جامعه ترویج و عملی گردد.

سپس محترم دل آقا صوفی زاده معاون مالی و اداری وزارت دولت در امور شهدا و معلولین از همکاری های همیشه‌گی این موسسه با این وزارت ابراز امتنان نموده علاوه نمود که ما همه باهم در قبال قشر دارای معلولیت جامعه خود مسوول هستیم تا در عرصه های مختلف به مشکلات آنان رسیدگی صورت گیرد و امروز بسا جای مسرت است که با همکاری یک موسسه خیریه و غیر دولتی برای مردم جامعه خصوصاً کارمندان این وزارت برنامه اگاهی را دایر می‌نماییم.

محفل با نمایش پارچه تمثیلی در رابطه به فقر و تنگدستی معلولین توسط ممثلان ریاست تیاتر ملی افغانستان اجرا گردید.

 

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۵۹
Background image

برگزاری جلسۀ اداری در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کندز

به منظور بهبود روند کاری جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی نقیب الله سنان رئیس امور شهداء و معلولین ولایت کندز با حضور تمامی کارمندان بخش های مربوطه تدویر یافت.

محترم مولوی نقیب الله. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۵۶
Background image

جلسۀ اداری در ریاست تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

به منظور تأمین هماهنگی بیشتر و بهبود ارایه خدمات، جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین تدویر یافت که در آن آمرین و کارمندان بخش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۸:۳۶
Background image

جلسه اداری در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان برگزار گردید

جلسۀ اداری تحت ریاست محترم علی خان احمدی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان با اشتراک کارمندان

بخش های مربوطۀ آن رياست تدویر یافت.

در این جلسه محترم علی خان احمدی پیرامون چگونگی. . .

BACK TO NEWS