وزارت امور شهدا و معلولین به منظورحمایت نیازمندان در ماه مبارک رمضان تفاهمنامۀ را با بنیاد خیریه قمر امضأ نمود

asad_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۴ - ۱۳:۳۶
mmd

وزارت امور شهدا و معلولین به منظور فراهم نمودن مساعدت های رمضانی برای ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت، تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی پنجصدو ده هزار (۵۱۰۰۰۰) افغانی با بنیاد خیریه قمر امضأ نمود.

تفاهمنامۀ متذکره میان محترم ملا صدوخان حق‌شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان وزارت امور شهدا و معلولین و محترم ریاض احمد صافی مدیر عملیاتی بنیاد خیریه قمر به امضأ رسید، که بر اساس آن برای (۱۵۰) تن ایتام، خانم‌های بیوه و معلولین در ولایات کابل و کنر، هفت قلم مواد غذایی تهیه و توزیع خواهند گردید که تطبیق این پروژه با هماهنگی کامل ریاست های امور شهدا و معلولین ولایات کابل و کنر انجام می شود.

قابل ذکر است که بنیاد خیریه قمر پیش از این نیز در هماهنگی با وزارت امور شهدا و معلولین، برای شماری از ایتام، خانم‌های بیوه و معلولین مساعدت‌های مواد خوراکی و نقدی توزیع نموده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۹:۳۴
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به منظور حمایت از خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت با مؤسسه (IHH) امضأ نمود

تفاهمنامۀ متذکره به ارزش مجموعی (۷۵) هزار و (۵۰۰) دالر میان محترم مولوی ثناء الله فرقانی رئیس ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین این وزارت و محترم سلیمان ایپلی رئيس مؤسسه (IHH) به امضاء. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۹:۳۱
Background image

امضای تفاهمنامه همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه خیریه همدرد

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور حمایت از قشر نیازمند ایتام و خانم های بیوه تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی (۴۵) هزار و (۱۰۰) دالر با مؤسسه خیریه همدرد به امضاء رسانید.

بر اساس این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۹:۳۹
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین با مسؤلین بنیاد خیریۀ سیدالشهداء حضرت حمزه رضي الله عنه ملاقات نمود

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین بعد از ظهر امروز با مسؤلین بنیاد خیریه سیدالشهداء حضرت حمزه رضي الله عنه در دفتر کاری اش ملاقات کرد.

بنیاد خیریه‌ متذکره که به. . .

BACK TO NEWS