محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند سرپرست وزیر امور شهدا و معلولین در برنامۀ حمایت از ایتام اشتراک نمود

asad_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱/۲ - ۹:۱۷
mmd

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند سرپرست وزیر امور شهدا و معلولین را که محترم مفتی عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد، محترم مولوی محمد امین درویش رئیس امور مالی و حسابی و محترم قاری شمس الامین زهیر رئیس امور شهدا و معلولین ولایت کابل همراهی می نمود، در برنامۀ که به منظور حمایت از ایتام در هوتل انترکانتیننتال برگزار شده بود، اشتراک نمودند.برنامۀ متذکره از سوی مؤسسه نداء الخیر به هدف حمایت و سرپرستی یتیمان دارالأیتام‌های نورالهدا و امام بخاری رحمه‌الله راه اندازی گردیده بود. محترم وزیر صاحب  ضمن ابراز همدردی با یتیمان، کمک‌های نقدی نیز به آنان انجام دادند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۹:۲۹
Background image

توزیع کمک های مواد خوراکی به (۴۰۰) تن افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین

وزارت امور شهداء و معلولین در ماه مبارک رمضان به منظور حمایت از خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت و رسیدگی به نیازمندی های روزمره آنان به همکاری یک تاجر ملی به (۴۰۰) تن از ایتام،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۰:۶
Background image

به (۲۰۰) تن ایتام مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین مساعدت توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین به همکاری مؤسسه خیریه (ZFA) به (۲۰۰) تن ایتام مستحق کمک های را که شامل تحایف عیدی و مقدار پول نقد می شد، به گونۀ شفاف و منظم توزیع نمودند.

در توزیع کمک های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۰:۵
Background image

به منظور خودکفایی اقتصادی به (۱۰۰) تن ایتام و معلولین در ولایت بامیان وسایل و ابزار کاری توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان با همکاری مؤسسه مطالعات ستراتژیک و پالیسی افغانستان برنامه‌ های آموزشی فنی و مسلکی را در بخش‌های خیاطی، زراعت، سیستم‌های سولری و نلدوانی برای (۱۰. . .

BACK TO NEWS