وزیر دولت در امور شهدا و معلولین بر شفافیت و عرضه خدمات بیشتر تاکید نمود

sadiq_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۷/۱۰ - ۹:۵۵
ds

وزیر دولت در امور شهدا و معلولین بر شفافیت و عرضه خدمات بیشتر تاکید نمود

لعل الدین آریوبی وزیر دولت در امور شهدا و معلولین که به منظور بررسی وضعیت ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت به ولایت پروان سفر نموده بود، به طور جداگانه با آمر امور شهدا و معلولین، رییس شهرسازی واراضی و رییس احصاییه و معلومات این ولایت دیدار نموده و در مورد فعالیت های مشترک و چگونگی تسریع روند عرضه خدمات صحبت نمودند.

آقای آریوبی ضمن استماع به گزارش و کارکرد آمریت امور شهدا و معلولین این ولایت، تاکید نمود که باید در زمینه بررسی و تفکیک اسناد سیاه از سفید توجه و دقت بیشتر شود او گفت حق تلفی قابل قبول نیست. او علاوه نمود که این آمریت مشکلات شان را با مرکز به طور دایم شریک نموده و مسوولین مربوطه را هدایت دادند که در زمینه حل به موقع مشکلات این آمریت اقدام نمایند.

وزیر دولت در امور شهدا و معلولین با رییس شهرسازی و اراضی نیز دیدار نموده و گفت که باید شهرک و آسایشگاه که برای ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت در نظر گرفته شده است؛ هرچه زود تر کارهای آن تکمیل گردد. او علاوه نمود که در دیدار که با وزیر شهرسازی و اراضی داشته است در زمینه صحبت نموده و باید این ریاست کار اش را در زمینه آسایشگاه ها آغاز نمایند. رییس شهرسازی و اراضی تعهد سپرد که در زمینه تلاش نموده و به موقع با مرکز هماهنگی خواهند کرد. او همچنان علاوه نمود که (2300) جریب زمین برای ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت در نظر گرفته شده است

همچنان آقای آریوبی در دیدار با رییس احصاییه و معلومات تاکید نمود که روند توزیع تذکره الکترونیکی برای ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت هرچه زود تر باید تکمیل گردد و همچنان اولویت باید برای ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت داده شوند. او علاوه نمود که تا روند تذکره الکترونیکی تکمیل نگردد حقوق پرداخت نمی گردد به همین اساس باید تلاش کنند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۵۹
Background image

برگزاری جلسۀ اداری در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کندز

به منظور بهبود روند کاری جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی نقیب الله سنان رئیس امور شهداء و معلولین ولایت کندز با حضور تمامی کارمندان بخش های مربوطه تدویر یافت.

محترم مولوی نقیب الله. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۵۶
Background image

جلسۀ اداری در ریاست تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

به منظور تأمین هماهنگی بیشتر و بهبود ارایه خدمات، جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین تدویر یافت که در آن آمرین و کارمندان بخش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۸:۳۶
Background image

جلسه اداری در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان برگزار گردید

جلسۀ اداری تحت ریاست محترم علی خان احمدی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان با اشتراک کارمندان

بخش های مربوطۀ آن رياست تدویر یافت.

در این جلسه محترم علی خان احمدی پیرامون چگونگی. . .

BACK TO NEWS