وزارت امور شهدا و معلولین تفاهمنامۀ را به منظور راه اندازی برنامه بدیل معیشت و مصؤنیت غذائی برای ورثۀ شهدا و معلولین با مؤسسۀ خیریه (HHRD)امضأ نمود

nasrat_admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۵ - ۱۴:۱۵
mmd

تفاهمنامۀ مذکور بین محترم ملا صدوخان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان وزارت امور شهدا و معلولین و محترم عبیدالله احمدی سوپروایزر مؤسسۀ خیریه  (HHRD)به امضا رسید که براساس آن به یکهزارو پنجاه و پنج (۱۰۵۵) تن از ورثۀ شهدا و معلولین در بخش های آموزش فنی و حرفوی، ایجاد مصؤنیت غذائی و سوق دادن آنها به سمت خود کفائی اقتصادی خدمات ارائه خواهند گردید.

قابل ذکراست که ارزش مجموعی تطبیق تفاهمنامه متذکره چهار صدو هشتادو هفت هزارو پنجصد (۴۸۷۵۰۰) دالر آمریکائی می باشد که در مدت یک سال در ولایات کابل، زابل، غزنی، کنر، ننگرهار و لغمان تطبیق خواهند گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۷ - ۹:۴۹
Background image

به سیصد (۳۰۰) تن ایتام مستحق در ولایت ننگرهار بسته های مواد خوراکی توزیع گردید

در ولسوالی خوگیانی ولایت ننگرهار ریاست امور شهداء و معلولین آن ولایت به همکاری مؤسسه خیریه (HHRD) برای (۳۰۰) تن ایتام مستحق بسته های مواد خوراکی توزیع نمود، کمک های متذکره شامل آرد،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۹:۳۰
Background image

توزیع بسته های مواد خوراکی به (۵۰۰) تن ایتام مستحق در ولایت لغمان

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت لغمان به منظور حمایت از ورثۀ شهداء، به همکاری مؤسسه خیریه (HHRD) برای (۵۰۰) تن ایتام مستحق کمک های را که شامل آرد، روغن، برنج، سایر مواد خوراکی و همچنان. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۰:۴۶
Background image

دیدار محترم ملا عبدالغنی برادر معاون اقتصادی ریاست الوزراء با معین وزارت امور شهداء و معلولین

محترم ملا عبدالغنی برادر معاون اقتصادی ریاست‌الوزراء، با محترم شیخ‌ صاحب عبدالحکیم حقانی معین وزارت امور شهداء و معلولین، در دفتر کاری اش ملاقات نمود، در این دیدار محترم مولوی سردار. . .

BACK TO NEWS