ورکشاپ آموزشی چهار روزه تحت عنوان آموزش سیستم جدید الکترونیکی در وزارت امور شهدا و معلولین تدویر یافت
ریاست دیتابیس و معلومات وزارت امور شهدا و معلولین ورکشاپ چهار روزۀ را تحت عنوان آموزش سیستم جدید الکترونیکی ایتام، خانم های بیوه و معلولین برای شصت (۶۰) تن کارمند مربوطۀ این وزارت در ولایات راه اندازی نمود قرار است که کارمندان متذکره آموزش های مسلکی سیستم جدید الکترونیکی را فرا گیرند و بعداً این سیستم را در ولایات مربوطۀ شان تطبیق نمایند.
در برنامۀ که به همین منظور در تالار عمومی وزارت امور شهدا و معلولین برگزار گردیده بود، در آن محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان، محترم مفتی فیصل خاموش رئیس اطلاعات و ارتباط عامه، محترم مولوی باقی بالله فضلی رئیس دیتابیس و معلومات، محترم قاری شمس الامین زهیر رئیس امور شهدا و معلولین ولایت کابل، برخی آمرین و کارمندان ریاست دیتابیس و معلومات اشتراک ورزیده بودند.
در افتتاح ورکشاپ آموزشی متذکره محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان این وزارت پیرامون اهمیت و مؤثریت راه اندازی ورکشاپ آموزشی در راستای ارتقای ظرفیت کاری کارمندان صحبت مفصلی ارایه نموده افزود: مراجعین ریاست دیتابیس و معلومات قشر بسیار نیازمند جامعه هستند باید مطابق پالیسی وزارت امور شهدا و معلولین به این قشر محروم جامعه خدمات به گونۀ معیاری ارایه شود، از آنها حمایت همه جانبه صورت گیرد و با شفافیت کامل پروسۀ ثبت و راجستر آنها به پیش برده شوند.
موصوف همچنان پیشبرد مسؤلیت سپرده شده را به گونۀ درست، رعایت سلسله مراتب، نداشتن غیر حاضری بدون ضرورت، داشتن مهارت های ضروری و برخی موارد دیگر را از ویژه گی های مهم مدیران مؤفق عنوان نمودند.
محترم مولوی محمد موسی صدیقی از اشتراک کنندگان ورکشاپ خواست تا در ثبت و راجستر ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت در سیستم جدید الکترونیکی از دقت کامل کار گیرند و پروسۀ متذکره را به شکل مسلکی آن به پیش ببرند.
همچنان در این برنامه محترم مفتی فیصل خاموش رئیس اطلاعات و ارتباط عامه این وزارت نیز در مورد کارکردها و مسؤلیت های ریاست دیتابیس و معلومات، صحبت همه جانبه ارایه نموده، دسترسی به موقع به اطلاعات، ایجاد اعتماد و اطمینان از صحت اطلاعات، مصؤنیت و امنیت معلومات ثبت شده، جلوگیری از جعل و تزویر، سهولت در ترتیب گزارشات و اجتناب از ضیاع وقت را از مزیت های اساسی سیستم جدید الکترونیکی عنوان نمودند.
موصوف همچنان پیرامون اهمیت و ارزش آشنائی با برنامه های کمپیوتر در پروسۀ ثبت و راجستر معلومات ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت در سیستم جدید الکترونیکی نیز صحبت نموده و اشتراک کننده گان را ترغیب نمود تا در این بخش به گونۀ مسلکی آن عمل نمایند.
همچنان در این برنامه، محترم مولوی باقی بالله فضلی رئیس دیتابیس و معلومات، راهاندازی این ورکشاپ آموزشی را در راستای بلند بردن ظرفیت کاری کارمندان نیاز مبرم عنوان نموده گفت: اشتراککنندگان بعد از تکمیل این ورکشاپ آموزشی توانایی این را کسب خواهند نمود که مطابق خواست ریاست دیتابیس و معلومات، امور سپرده شدۀ خویش را به نحوه احسن انجام دهند و خدمتگذاران واقعی قشر نیازمند جامعه (یتیمان، خانم های بیوهها و معلولین) شوند.