نشست شورای رهبری وزارت امور شهدا و معلولین برگزار شد

nasrat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۵/۲۵ - ۸:۲۷
MMD

نشست شورای رهبری وزارت امور شهدا و معلولین به ریاست ملا عبدالمجید آخوند سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین با اشتراک مولوی عبدالرزاق آخوند معین تخنیکی و مسلکی، شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین امور شهدا و معلولین و روسای بخش های مربوطه دایر گردید.

در این نشست پیرامون موضوعاتی که از سوی قاری شاه محمد دوست رئیس دفتر وزارت امور شهدا و معلولین  ارایه گردید، پیرامون فعال ساختن مرکز تماس ( کال سنتر) جهت ارایه معلومات دقیق به ورثهٔ شهدا و افراد دارای معلولیت، گماشتن خادمان به افراد فلج و یتیمان لاوارث و رسیده گی به حل مشکلات آنها، همچنان پیرامون چگونگی خانه پری فورمه تثبیت افراد دارای معلولیت و ورثه شهدا به صورت دقیق و منظم بحث همه جانبه صورت گرفت.

به همین ترتیب در این نشست پیرامون موضوع پرداخت حقوق به معلولین طبیعی( معلول یک عضو) و همچنان به خانواده های شهدای مجرد بحث صورت گرفته و

در رابطه به تسریع روند مصرف بودجه به اساس طرح ارائه شده نیز  تأکید شده و در زمینه ای حل مشکلات فوق رهنمایی ها و توصیه های لازم ارائه گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۹ - ۸:۳۸
Background image

به (۵۰) تن معلول مستحق در ولایت نیمروز ویلچر توزیع گردید

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت نیمروز به همکاری یک مؤسسه خیریه برای (۵۰) تن از معلول مستحق ویلچر توزیع نمود، همچنان به هر مستحق یک اندازه مساعدت نقدی نیز به عنوان کرایه موتر داده شد.

. . .
شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۸ - ۹:۲۴
Background image

آغاز بررسی اجراآت و فعالیت های ریاست امور شهدا و معلولین ولایت کاپیسا

هیئت مؤظف وزارت امور شهدا و معلولین تحت سرپرستی محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی این وزارت را که محترم محمد یاسین ادیب و محترم علي جان محمدی کارمندان آن ریاست همراهی می نمود. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۶ - ۹:۹
Background image

اجراآت و امور دعوت و ارشاد در ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بادغیس مورد ارزیابی قرار گرفت

هیئت وزارت امور شهدا و معلولین تحت سرپرستی محترم حافظ محمد اقبال آمر دعوت و ارشاد این وزارت را که محترم مولوی علی احمد مدرس و محترم مولوی نورمحمد کارمند ریاست مربوطه همراهی می نمود،. . .

BACK TO NEWS