معین تخنیکی و مسلکی وزارت امور شهدا و معلولین با رئیس بخش مصٔونیت اجتماعی یونیسف ملاقات نمود

nasrat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۶/۲۹ - ۱۴:۴۵
mmd

مولوی عبدالرزاق آخند معین تخنیکی و مسلکی وزارت امور شهدا و معلولین ستنلی گواوایا رئیس بخش مصٔونیت اجتماعي یونیسف را در دفتر کاری اش ملاقات نمود.

در این ملاقات که سید محمد عظیم آغا رئیس پلان و هماهنگی، مفتی فیصل مسئول اطلاعات و ارتباط عامه، ملا رحمت الله خالد رئیس دیتابیس وزارت امور شهدا و معلولین نیزحضورداشتند با ستنلی گواویا رئیس بخش مصٔونیت اجتماعی و کاندی کلیمو متخصص پالیسی و اقتصادی یونیسف پیرامون موضوعات مختلف تبادل نظر صورت گرفت.

 در این ملاقات نخست مولوی عبدالرزاق آخند در رابطه به چالش ها و مشکلات فرا راه  ایتام و افراد دارای معلولیت صحبت نموده افزود: قشر آسیب دیده معلولین و یتیمان با مشکلات نبود سر پناه، عدم دسترسی به آموزش های حرفوی و همچنان مشکلات جدی اقتصادی مواجه اند، بنأ از نهاد ها و سازمانهای مساعدت کننده می خواهیم تا افراد دارای معلولیت و یتمیان را در این راستا همکاری نمایند.

معین تخنیکی و مسلکی وزارت امور شهدا و معلولین پیرامون چگونگی عرضه خدمات به ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت نیز معلومات ارایه نموده از رئیس بخش مصؤنیت اجتماعی یونیسف خواست تا زمینه تداوی وساخت اعضای مصنوعی به افراد دارای معلولیت را فراهم نمایند.

موصوف همچنان از تثبیت افراد دارای معلولیت و یتیمان در دیتابیس وزارت امور شهدا و معلولین یاد آوری نموده گفت: قرار است این وزارت بخاطر جلوگیری از جعل و تذویر و تکرار در ثبت افراد متذکره سیستم بایومتریک را به شمول مرکز در ده ولایات کشور فعال سازند.

در این ملاقات ستنلی گواویا رئیس بخش مصٔونیت اجتماعی اداره یونیسف نیز مشکلات و چالش های فرا راه  یتیمان و افراد دارای معلولیت را استماع نموده و در این زمینه تعهد همکاری همه جانبه را نمود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۱:۴۴
Background image

سفر هیئت تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین به ولایات ننگرهار و لغمان

هیئت مؤظف وزارت امور شهداء و معلولین تحت سرپرستی محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی این وزارت را که محترم محمد یاسین ادیب، محترم نصیراحمد حکیمي و محترم صفی الله وصال کارمندان. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۱:۴۲
Background image

به منظور ارتقای مهارت ها، برای (۶۴) تن از کارمندان وزارت امور شهداء و معلولین سیمینار آموزشی برگزار گردید

ریاست امور کارکنان وزارت امور شهداء و معلولین به ‌منظور ارتقای مهارت ‌های مسلکی کارمندان این وزارت، با همکاری مؤسسه خیریه (ASPS)، سیمینار آموزشی برگزار نمودند.

در این سیمینار، برای (۶۴. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۱:۳۸
Background image

جلسۀ به منظور بررسی ساختار تشکیلاتی وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

جلسۀ به منظور بررسی ساختار تشکیلاتی وزارت امور شهداء و معلولین برای سال مالی (۱۴۰۵)، تحت ریاست محترم مولوی کلیم‌ الله افغان رئیس عمومی امور مالی و اداری این وزارت برگزار گردید. در این. . .

BACK TO NEWS