به منظور چگونگی عملی سازی بخش تأدیات و محاسبه در سیستم جدید الکترونیکی ایتام، خانم های بیوه و معلولین جلسۀ در ریاست دیتابیس و معلومات وزارت امور شهدا و معلولین دایر گردید

asad_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۹ - ۹:۷
mmd

جلسۀ که تحت ریاست محترم مولوی باقی بالله فضلی رئیس دیتابیس و معلومات این وزارت تدویر یافت، در آن محترم قاری عبدالکریم حلیمی رئیس امور معلولین، محترم قاری شمس الامین زهیر رئیس امور شهدا و معلولین ولایت کابل، محترم مولوی خیر الله خیرخواه آمر محاسبه و تأدیات امور شهدا، محترم سید تمیم آغا آمر سیستم دیتابیس و معلومات و همچنان کارمندان مسلکی و تخنیکی اشتراک ورزیده بودند.

در آغاز، محترم مولوی باقی بالله فضلی، پلان انکشافی پروژۀ سیستم جدید الکترونیکی ایتام، خانم های بیوه و معلولین را به تفصیل تشریح نموده و ضمن تذکر در رابطه به اهمیت آن، پیرامون چگونگی آغاز کار و پیشبرد پروسۀ عملیاتی به اشتراک کنندگان معلومات همه جانبه ارایه نمود.

متعاقباً محترم سید تمیم آغا نیز در مورد اهمیت بخش محاسبه و تأدیات سیستم صحبت نموده اهداف، فواید و چگونگی استفاده آنرا تشریح نمود.

طی این جلسه اشتراک کنندگان نیز به منظور بهبود ساختار، تطبیق بهتر و انکشاف سیستم متذکره نظریات و پیشنهادات شان را شریک ساختند.

در اخیر رؤسای بخش های مربوطه از راه اندازی سیستم فوق الذکر اظهار امتنان نموده و در راستای تطبیق آن وعده همکاری همه جانبه نمودند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۱
Background image

دوصد (۲۰۰) تن ایتام مستحق در وزارت امور شهدا و معلولین تحایف عیدی دریافت نمود

وزارت امور شهدا و معلولین با همکاری مؤسسه خیریۀ (ZFA) برای دوصد (۲۰۰) تن ایتام مستحق در این وزارت، تحایف عیدی توزیع نمود، که هر مستحق لباس های عیدی، بوت و وسایل ضروری دیگری را دریافت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۵:۵۹
Background image

توزیع بسته های عیدی برای (۲۰۰) تن یتیم مستحق در ولایت کاپیسا

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت کاپیسا به همکاری مالی مؤسسه (ZFA) برای دوصد (۲۰۰) تن ایتام مستحق آن ولایت بسته های عیدی را به طور منظم توزیع نمودند.

در هنگام توزیع کمک ها، محترم الحاج. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۵:۵۱
Background image

به یکصدو شصت (۱۶۰) تن افراد دارای معلولیت در وزارت امور شهدا و معلولین ویلچر توزیع گردید

ریاست تنظیم امور خدمات اجتماعی وزارت امور شهدا و معلولین به منظور کاهش مشکلات افراد دارای معلولیت و همچنان ایجاد سهولت های زندگی به آنان، به همکاری و هماهنگی یک مؤسسه خیریه به (۱۶۰) تن. . .

BACK TO NEWS