به (۲۷۹) تن از افراد مستحق در ولایت سمنگان کمک های زمستانی توزیع گردید

asad_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۴ - ۹:۲۵
mmd

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت سمنگان با همکاری مؤسسه خیریه (ZFA) برای (۲۷۹) تن ایتام، خانم‌ های بیوه و معلولین کمک های زمستانی را که شامل (۵۶۰) کیلو گرام چوب سوخت و کمپل می شد، به گونۀ عادلانه و منظم توزیع نمودند.

حین‌ توزیع کمک ها، محترم قاری قیام‌الدین خالد رئیس امور شهداء و معلولین ولایت سمنگان به ورثۀ شهداء و معلولین اطمینان داد که این ریاست در راستای حمایت همه‌جانبه و فراهم‌سازی سهولت‌های لازم در زندگی آنان، از هیچ‌ گونه سعی و تلاش دریغ نخواهد ورزید. وی همچنان از مؤسسهٔ مذکور خواست تا کمک‌های بیشتری را برای این قشر نیازمند فراهم نماید تا به مشکلات آنان به‌گونهٔ بهتر رسیدگی صورت گیرد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۸:۵۶
Background image

به (۴۰۰) تن از افراد مستحق در ولایت پنجشیر کمک ها توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پنجشیر با همکاری یک مؤسسه خیریه به (۴۰۰) تن از ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت کمک های را که شامل برنج می شد، به گونۀ شفاف و عادلانه توزیع. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۴۷
Background image

به (۲۰۰) تن از ایتام مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین کمک های مواد خوراکی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین به ‌منظور حمایت اقتصادی از ایتام، با همکاری مالی مؤسسه خیریه (ZFA) برای (۲۰۰) تن از ایتام مستحق ولایت کابل کمک ‌های غذایی و مواد حفظ‌الصحه توزیع نمودند.

این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۴۳
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش بیش از (۳) میلیون و (۷۰۰) هزار افغانی با مؤسسه (HHRD) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور توانمندسازی اقتصادی خانواده‌های ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت و همچنین فراهم‌سازی دسترسی آنان به آب آشامیدنی صحی، تفاهمنامۀ همکاری را به. . .

BACK TO NEWS