وزارت امور شهدا و معلولین تفاهمنامه را به منظور تهیه و توزیع مواد خوراکی برای ایتام، زنان بیوه و افراد دارای معلولیت، با مؤسسۀ زندگی برای آسایش و ترقی امضأ نمود

nasrat_admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۶ - ۱۲:۵۴
mmd

تفاهمنامۀ مذکور بین محترم ملا صدوخان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان وزارت امور شهدا و معلولین و محترم محمد نعیم روحانی رئیس مؤسسه زندگی برای آسایش و ترقی به امضا رسید که بر اساس آن به یکصدوهشتاد (۱۸۰) تن ایتام، زنان بیوه و معلولین مواد خوراکی که شامل آرد، روغن، دال، بوره، مکرونی، نوشابه روح افزا و خُرما می شود، توزیع خواهند گردید.

قابل ذکراست که ارزش مجموعی پروژه متذکره مبلغ ده هزار (۱۰۰۰۰) دالر آمریکایی می باشد که در ولایت ننگرهار تطبیق می گردد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۲۷
Background image

رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهداء و معلولین با رئیس عواید شاروالی ملاقات کرد

محترم مولوی کلیم‌الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهداء و معلولین، با محترم مفتی شرافت رئیس عواید شاروالی ملاقات نمود که در جریان این دیدار، محترم مولوی محمد امین درویش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۰:۴۶
Background image

امضای تفاهمنامهٔ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه بین‌المللی (HHRD)

وزارت امور شهداء و معلولین، به‌ منظور حمایت و رسیدگی به نیازمندی های خانوادهای شهداء و افراد دارای معلولیت، تفاهمنامهٔ همکاری را با مؤسسه خیریه (HHRD) به ارزش مجموعی بیش از یک میلیون و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۱:۱
Background image

ورکشاپ آموزشی بخش های محاسبه و تأدیات برای (۱۳۰) تن از کارمندان وزارت امور شهداء و معلولین با مؤفقیت به پایان رسید

ریاست دیتابیس و سیستم معلومات وزارت امور شهداء و معلولین ورکشاپ آموزشی ده‌ روزه را در بخش‌های محاسبه و تأدیات در سیستم جدید الکترونیکی برای (۱۳۰) تن از کارمندان مرکزی و ولایتی برگزار. . .

BACK TO NEWS