برای تسریع امورات و تامین شفافیت تلاش های بیشتر صورت گیرد

sadiq_admin
شنبه ۱۴۰۰/۳/۱ - ۱۶:۱۱
sc

برای تسریع امورات و تامین شفافیت تلاش های بیشتر صورت گیرد

پوهنمل حمیدالله فاروقی سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین روز شنبه، مورخ 1 جوزا از دفاتر کاری، مراجعین و وضعیت آنها دیدن نموده و بر تسریع امورات و تامین شفافیت تاکید نمود.

آقای فاروقی گفت؛ رسیدگی به مشکلات و ارایه خدمات به ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت مسوولیت وظیفوی، انسانی و اسلامی ماست. تمام کارمندان وزارت باید با مراجعین رفتار نیک و تمام بخش های مربوطه به موقع و به سرعت انجام وظیفه نمایند.

ایشان علاوه نمود که رسیدگی به مشکلات و کارهای مراجعین یکی از اولویت های کاری ماست و از تمام کارمندان و مسوولین بخش ها خواست تا فعالیت های خود را به طور مشترک، صداقت و هماهنگی کامل انجام دهند.

آقای فاروقی به تمام کارمندان توصیه نمود تا مطابق قوانین و مقررات به مشکلات و خواسته های مراجعین رسیدگی شود و جهت تامین شفافیت فعالیت ها بدون تاخیر انجام شود.

_______________

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۱۳:۳۷
Background image

فعالیت ها و کارکردهای ریاست امور شهداء و معلولین ولایت نیمروز مورد بررسی همه جانبه قرار گرفت

هیئت ریاست تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین تحت سرپرستی محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی  را که محترم محمد یاسین ادیب و محترم امید رحمانی کارمندان آن ریاست همراهی می. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۹:۲۴
Background image

امضای تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه خیریه (ZFA)

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای خودکفایی اقتصادی خانواده های ایتام و افراد دارای معلولیت، تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی (۴۹) هزار و (۷۰۰) دالر با مؤسسه خیریه (ZFA) امضاء نمود، که بر. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۱۵:۳
Background image

رئیس جدید ریاست امور شهداء و معلولین ولایت هرات به کارمندان رسماً معرفی گردید

بر اساس حکم مقام عالی ریاست ‌الوزراء امارت اسلامی افغانستان و به پیشنهاد و لزوم مقام محترم وزارت امور شهداء و معلولین، محترم مولوی میر احمد منیر به‌ عنوان رئیس جدید ریاست امور شهداء و. . .

BACK TO NEWS