محترم مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهدا و معلولین با برخی از افراد دارای معلولیت در ولایت زابل کمک های نقدی انجام داد

asad_admin
Sun, May 04 2025 9:10 AM
mmd

هیئت تحت سرپرستی محترم مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهدا و معلولین که محترم حافظ عبدالکریم آمر تثبیت معلولین نیز او را همراهی می‌کرد، در ریاست امور شهدا و معلولین ولایت زابل با چهار تن از مجاهدین معلول از نزدیک ملاقات نمودند.

طی این ملاقات مشکلات و خواست های معلولین استماع و با هر معلول مستحق یک اندازه مساعدت نقدی نیز صورت گرفت.

مساعدت‌های متذکره بر اساس شفقت و مهربانی عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله تعالی، برای ۶۵ تن از مجاهدین معلول که در جریان اشغال بیست‌سال گذشته، دو عضو بدن خویش را از دست داده‌ اند، تخصیص یافته است.

این کمک‌ها از طریق پروسۀ قرعه‌کشی شفاف و عادلانه برای تمامی ولایات کشور تنظیم شده است. بر اساس نتایج این قرعه‌کشی که چهار تن از معلولین مستحق ولایت زابل به عنوان برندگان انتخاب شده بود، از مساعدت‌های نقدی بهره‌مند گردیدند.

قرار است در سایر ولایات کشور برای معلولین مجاهد دو عضو که نام‌های‌شان از طریق قرعه‌کشی انتخاب شده است، مساعدت‌های مشابه نقدی نیز انجام شود

Latest news

Mon, Aug 02 2021 1:49 PM
Background image

The Acting Minister of MMD met with madam Sima Ghani one of Afghan researchers

Professor Hamidullah Farooqi the Acting Minister of MMD visited with Sima Ghani the Afghan researcher, and discussed on living condition of hairs of martyrs and people with disabilities. . .

Tue, Jul 06 2021 2:27 PM
Background image

An awareness program was held about law of prohibiting harassment of women and children

 

On Tuesday July 6, 2021 Professor Hamidullah Farooqi the Acting Minister of MMD attended at awareness program about law of prohibiting harassment of Women and Children, which was. . .

BACK TO NEWS