روند سروی خانواده های ایتام و افراد دارای معلولیت در ولایت غور آغاز گردید

asad_admin
شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۰:۴

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت غور روند سروی خانه ‌به ‌خانه ایتام، خانم‌های بیوه و افراد دارای معلولیت را در آن ولایت آغاز کرد.

این روند توسط هیئت ‌های موظف ریاست امور شهداء و معلولین از ولسوالی‌های مرغاب، شهرک، دولینه، تولک، ساغر و دولتیار آغاز شده است. در جریان این سروی، ایتام، خانم‌های بیوه و افراد دارای معلولیت، از نزدیک مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرند، تا مستحقین واقعی شناسایی شده و از مساعدت‌های نقدی ماهانه مستفید شوند، این روند در ولسوالی های دیگر آن ولایت نیز آغاز خواهد گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۴:۵۶
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را با مؤسسه ارایه خدمات بشر دوستانه صحی در حالات اضطراری (HHERO) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای خودکفایی اقتصادی ایتام و  خانم های بیوه، تفاهمنامه را به ارزش مجموعی (۱۸۲) هزار و (۹۷۰) دالر با مؤسسه ارایه خدمات بشر دوستانه صحی در حالات اضطراری (. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۴:۵۵
Background image

توزیع کمک ها به (۴۰۰) خانوادۀ مستحق در ولایت بامیان

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به همکاری یک مؤسسه خیریه به (۴۰۰) خانوادۀ ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت کمک های را که شامل برنج می شد، به گونۀ شفاف و منظم توزیع. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۸:۵۶
Background image

به (۴۰۰) تن از افراد مستحق در ولایت پنجشیر کمک ها توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پنجشیر با همکاری یک مؤسسه خیریه به (۴۰۰) تن از ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت کمک های را که شامل برنج می شد، به گونۀ شفاف و عادلانه توزیع. . .

BACK TO NEWS