توزیع بسته های مواد خوراکی به (۲۰۰) تن ایتام مستحق در ولایت پروان

asad_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۳ - ۹:۱۳

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پروان به منظور حمایت از ورثۀ شهداء، به همکاری مؤسسه خیریه (HHRD) برای (۲۰۰) تن ایتام مستحق کمک های را که شامل آرد، روغن، برنج و سایر مواد خوراکی می شد، به گونۀ شفاف و عادلانه توزیع نمودند.

حین توزیع مساعدت ها، محترم مولوی نیاز محمد هجرت رئیس امور شهداء و معلولین ولایت پروان ضمن قدردانی از کمک های مؤسسه خیریه، از نهاد های خیریه دیگر نیز خواست تا به ایتام، خانم های بیوه و معلولین کمک های بیشتری را فراهم نمایند

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۵ - ۹:۱۶
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین به ولایت نیمروز سفر کرد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین را که محترم مولوی محمد امین درویش رئیس مالی و حسابی، محترم مفتی عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد و محترم ملا ابراهیم شاه خلیل. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۸:۵۴
Background image

برنامۀ نیاز سنجی آموزشی برای کارمندان وزارت امور شهداء و معلولین راه اندازی گردید

ریاست امور کارکنان وزارت امور شهداء و معلولین برنامۀ نیاز سنجی آموزشی را با هماهنگی انستیتوت خدمات ملکی به کارمندان این وزارت برگزار نمودند.

در برنامه که به همین منظور در تالار عمومی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۸:۵۳
Background image

کارکردها و فعالیت های یکسالۀ ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بلخ مورد بررسی قرار گرفت

به منظور بهبود اجراآت و بررسی از چگونگی ارایه خدمات به موقع و شفاف به خانواده های شهداء و معلولین، هیئت وزارت امور شهداء و معلولین تحت ریاست محترم مولوی محمد انور برادر رئيس تفتیش داخلی. . .

BACK TO NEWS