امضای تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهدا و معلولین و مؤسسه خیریه (YAAR)

asad_admin
شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۴ - ۱۰:۳۷

وزارت امور شهدا و معلولین به منظور حمایت ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی (۱۳) هزار و (۹۶۰) دالر با مؤسسه خیریه (YAAR) امضأ نمود، که بر اساس آن برای (۲۵۰) تن از ایتام، خانم های بیوه و معلولین در ولایات کابل و ننگرهار بسته های مواد غذایی توزیع می گردد.

این تفاهمنامه میان محترم ملا صدوخان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان وزارت امور شهدا و معلولین و محترم صدیق الله توخی معاون مؤسسه (YAAR) به امضأ رسید که در هماهنگی با ریاست های امور شهدا و معلولین ولایات کابل و ننگرهار تطبیق خواهند گردید.

در جریان امضای تفاهمنامه محترم ملا صدوخان حق شناس ضمن قدردانی از کمک های مؤسسه خیریه متذکره، از معاون مؤسسه خواست تا در زمینه فراهم سازی آموزش های فنی و حرفوی برای ایتام و معلولین همکاری لازم انجام دهند تا این قشر نیازمند جامعه به خودکفایی اقتصادی برسند و بتوانند برای خانواده های شان درآمد حلال کسب نمایند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۵۱
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین دو تفاهمنامه را با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های شهداء و معلولین، تفاهمنامه های را به ارزش (۷) لک، (۹۵) هزار و (۶۲۱) دالر با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود که بر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۴۸
Background image

رئيس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به ولسوالی های یکاولنگ سفر نمود

محترم علی خان احمدی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان، به منظور بررسی خدمات به ورثۀ شهداء و معلولین و رسیدگی به مشکلات آنان، به ولسوالی‌های یکاولنگ یک و یکاولنگ دو سفر نمود.

وی در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۴۳
Background image

به (۶۲) تن از ایتام مستحق در ولایت بغلان کمک های نقدی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بغلان به همکاری یک تاجر ملی به منظور تأمین نیازهای اولیه ایتام، کمک های نقدی را به (۶۲) تن از ایتام مستحق توزیع نمود، که هر مستحق مبلغ (۴۰۰۰) افغانی. . .

BACK TO NEWS