امضای تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهدا و معلولین و مؤسسه خیریه (YAAR)

asad_admin
شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۴ - ۱۰:۳۷

وزارت امور شهدا و معلولین به منظور حمایت ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی (۱۳) هزار و (۹۶۰) دالر با مؤسسه خیریه (YAAR) امضأ نمود، که بر اساس آن برای (۲۵۰) تن از ایتام، خانم های بیوه و معلولین در ولایات کابل و ننگرهار بسته های مواد غذایی توزیع می گردد.

این تفاهمنامه میان محترم ملا صدوخان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان وزارت امور شهدا و معلولین و محترم صدیق الله توخی معاون مؤسسه (YAAR) به امضأ رسید که در هماهنگی با ریاست های امور شهدا و معلولین ولایات کابل و ننگرهار تطبیق خواهند گردید.

در جریان امضای تفاهمنامه محترم ملا صدوخان حق شناس ضمن قدردانی از کمک های مؤسسه خیریه متذکره، از معاون مؤسسه خواست تا در زمینه فراهم سازی آموزش های فنی و حرفوی برای ایتام و معلولین همکاری لازم انجام دهند تا این قشر نیازمند جامعه به خودکفایی اقتصادی برسند و بتوانند برای خانواده های شان درآمد حلال کسب نمایند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۹:۱۸
Background image

توزیع کمک های زمستانی به صدها تن افراد مستحق در ولایت کنر

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کنر به منظور حمایت از خانواده‌ های شهداء و افراد دارای معلولیت، با همکاری یک مؤسسه خیریه برای (۴۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین کمک های زمستانی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۹:۳۶
Background image

اخذ امتحان از ده (۱۰) کارمند وزارت امور شهداء و معلولین پس از تکمیل یک دورۀ آموزشی کمپيوتر

ریاست امور کارکنان وزارت امور شهداء و معلولین به منظور ارتقای ظرفیت کاری کارمندان، یک ماه قبل برنامۀ آموزشی ورد را برای (۱۰) تن از کارمندان این وزارت آغاز نموده بود. پس از تکمیل مؤفقانه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۲ - ۹:۱۲
Background image

جلسۀ مشورتی پیرامون چگونگی تدویر ورکشاپ آموزشی ارتقای ظرفیت کاری کارمندان وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

ریاست امور کارکنان وزارت امور شهداء و معلولین جلسۀ مشورتی را پیرامون چگونگی تدویر ورکشاپ آموزشی برای کارمندان این وزارت برگزار نمود، این ورکشاپ آموزشی که با هماهنگی یک مؤسسه کمک رسان. . .

BACK TO NEWS